Kkardelenn1 Parlalina çok geçmiş olsun inşallah düzelirsin bir an önce bol bol dinlen yoksa anestezi erteleyebilir
Parlalina Kkardelenn1 ertelenmeside ayrı risk maalesef kafayı yedim o yüzden doktorum bol sıvı vitamin vs atlatmaya çaliş dedi öyle yapıyorum artık zaten 🤦🏻♀️
nisaakb Kkardelenn1 36+5 aynı kaygıları ve sıkıntıları yaşıyorum. Hem fiziksel hem mental . Gurbetteyim hastane 60 km uzakta. Son haftalarda evde kayınvalide kayınpeder o kadar bunaldım ki evden kaçıp gitsem doğum başlar diye gidemiyorum 😅 kafayı yemesem iyi doğuma kadar
Kkardelenn1 nisaakb ayyyy onların olması da sıkıntı 😂gerçekten insan doğuracak gibi oluyor artık gezmekten eve girmeyen ben şu son bşr aydır yerimden kalkamıyorum
bebisssimmm 36+6dayım 25 temmuza sezaryen planladık umarım kızım bekler o zamana kadar bel ağrım var ve bugün o kadar halsizim ki bütün gün uyumak istiyorum gece de bir sürü uyudum normalde çok enerjiktim bugün modum hiç yok🫠
Kkardelenn1 bebisssimmm varmış daha 39 a vermiş size günümüz aynı benim Perşembe günü riskli olunca bekleyemeyiz dedi
Gulpapatyam_ Kkardelenn1 sağ salim kucağına alırsın inşallah bende yarın 37 haftalık oluyorum kontrolüm var hayırlısı ara ara sancılarım oluyor yalancı sancılardan 🤦🏻♀️
bebisssimmm Kkardelenn1 yaa çok şükür bir risk yok ben istedim 25.07.25 güzel bir tarih diye doktorum da okeyledi bakalım hayırlısıyla bekler inşallah 🥰 inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız❤️❤️
Kkardelenn1 Gulpapatyam_ amin inşallah Allah razı olsun 🌸hepimiz sağlıkla alalım 🥰benimde sancılarım oluyor aslında ama çıkmıyor nst de en fazla 27 ye yükseliyor
Gulpapatyam_ Kkardelenn1 yalancı sancılar hep bakalım benim yarın çıkıcak mı bugün baya yordum kendimi
Kkardelenn1 Parlalina yaaa bana saat vermediler 😂sabah alırım dedi doktorun sadece kan sonucu falan beklemeyiz galiba bugün verdim hepsini
Kkardelenn1 Parlalina inşallah beklemeyiz çarşamba öğleden sonra yatış zaten zaman nasıl geçecek sabaha kadar bilmiyorum