redflowers Kkardelenn1 az kaldı ya 37de ilaci bıraktıktan sonra 1 hafta belki 2 hafta ☺️☺️ çoğu bitti ama son aylar asla geçmiyor demişlerdi inanmamıştım harbiden öyleymiş 😂 herseyimiz hazır çantamız vs falan diğer hafta beşiği kurup kenara çekilcem artık 😂😂
Kkardelenn1 redflowers bende vallahi beşik için haftayı bekliyorum 😂odayı tekrardan sil püpür akla pakla yapıp beşiği yerleştirecegım bu hafta nasıl biter diye kafamda planlar yapmaya çalışıyorum 😂
redflowers Kkardelenn1 ben temizliğe hala girişemedim ablamı bekliyorum haliları vs yıkamaya verdim haftaya pazartesi hepsi biticek inşallah 😂😂 cinsiyet ney ☺️
3_bebelianne Kkardelenn1 ben şaşırıyorum erken hafta veriyorlar nedenki benim doktorum 38hafta bitiminde alıyor sezeryana acelesi ne bazı doktorları. anlamıyorum nst sancım çıkmıyor zaten
Kkardelenn1 3_bebelianne şaşıracak bşr şey yok canım herkesin süreci farklı riskli gebeliklerde maalesef 37 yi çok geçirmemeyi tercih ediyorlar her şey yolundaysa 42 ye kadar da bekliyorlar
3_bebelianne Kkardelenn1 sizin risklimi acaba burada çok yazdılar riskim yok 35hafta dahi yazan oldu ona istinaden şaşırdım
redflowers Kkardelenn1 benimkide kız ☺️☺️ kız bebekler erken gelir derler bakalım bizimkiler ne zaman gelcek ☺️☺️
Kkardelenn1 redflowers ben inanmıyorum ya o tarz şeylere 😂bence cinsiyetle alakası yok bebeğin gelesi varsa geliyor
redflowers Kkardelenn1 amin canım benim inşallah 💕Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin sana da
Kkardelenn1 Parlalina ayyy evet heyecan yaptık babası daha çok yaptı 😂hocam bugün yatırın falan diyo ahahahah çarşamba yatış perşembe de sezeryan inşallah
Kkardelenn1 Parlalina çok geçmiş olsun inşallah düzelirsin bir an önce bol bol dinlen yoksa anestezi erteleyebilir