Kkardelenn1 Parlalina inşallah beklemeyiz çarşamba öğleden sonra yatış zaten zaman nasıl geçecek sabaha kadar bilmiyorum
Kkardelenn1 Parlalina anestezi ile görüşemedik maalesef randevuyla gelin dediler ne kadar ısrar etsekte çok uzak hastane bize günlük git gel yapabilecek gibi değil doktorum da çarşamba gel görüş sonra da donme eve yatıralım dedi bende kabul ettim
Gulpapatyam_ Kkardelenn1 yalancı sancılar hep bakalım benim yarın çıkıcak mı bugün baya yordum kendimi
bebisssimmm Kkardelenn1 yaa çok şükür bir risk yok ben istedim 25.07.25 güzel bir tarih diye doktorum da okeyledi bakalım hayırlısıyla bekler inşallah 🥰 inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız❤️❤️
Kkardelenn1 bebisssimmm evet çok güzel bir tarih birde bugün çok güzeldi bu ayda ama bizim nasip olmadı bakalım olsun her günün ayrı güzelliği var sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah 🌸
Melosss_16 Kkardelenn1 37+2 olduk gün geçtikçe nefes alamıyorum, her jgümımidem yanıyor bacaklarım sızlıyor siz de nasıl gidiyor kızlar
Kkardelenn1 Melosss_16 gün geçtikçe yeni bir zorluk ekleniyor ama olsun kavuşmaya daha az kalıyor bunlar güzel zorluklar az kaldı kavuşacağız inşallah minnoslara