SuEr_Tu1512 ErsBegAs Bence saçma bunlar. İlk oğlum 35+4te geldi, ikinci oğlum kaçta gelcek bakalım inşallah zamanını bekler
ErsBegAs ikincibezelyeayak elçin demirel hemen kaydediyorum 🤭😍 tüm dediklerinizi yapacağım teşekkürler valla içim rahatladı
Balbebek012 ErsBegAs istemesen de doktor uygun görüyorsa başlatır merak etme sen ben artık suni istiyorum normal doğuracağım dersen de başlatır merak etme biz kırkı doldurduktan sonra 40+4 te suni ile başlattı doktorum. Bu arada kızı erkeği yok bebek canı ne zaman isterse o zaman doğuyor 💞
ErsBegAs Balbebek012 zaten pozisyonda Aslan şu an eğer ki değişmezse 40ta ben istersem başlatır o zaman değil mi? Ben 42ye kadar falan bekleyemem yok valla
Balbebek012 ErsBegAs ben son güne kadar yürüdüm hareketliydim gezdim dolaştım cinselliğe devam ettim ama 41 ı de gördüm kızımda. Arkadaşım sürekli yattı etti 35.haftada doğurdu bebek ne zaman hazırsa canı istiyorsa o zaman doğuyor
Balbebek012 Blueeberryy canı o zaman istemiş annesi ahahhaa yeri rahatsa demek😂😂 benim üç bebeğim de 40 ı geçti kızımda 41 ı de gördüm ahahaha🤣🤣 hatta burda 43.haftada kızını doğuran bir anne vardı
Blueeberryy Balbebek012 valla rahatmis demek 😆 vay be sonraki gebeliklerde daha erken biliyodum valla zamane bebeleri keyifler yerinde cikmak istemiyolar 😅😅 43😳😳
SudeNazz9 Balbebek012 üç bebek yazınca siz tecrübelisiniz, düzenli sancım var ama nisan veya su gelmesi yok Dr a gitmeli miyim??
Balbebek012 ErsBegAs var merve nicki li bir anneydi ya keşke nicki hatırlasaydım etiket yapardım . 40 dolduktan sonra riskli bence
Balbebek012 Blueeberryy canım benimkiler hep geç geldi illa 9 ay 10 gün doldu üstüne gün aldılar ahahahaa bildiğin 10 ay olacaktık artık😂😂 eşim şey diyordu bana ya sen içeriye oda filan mı yaptın bebek rahat çıkmıyor filan diyordu ahaha🤣
Blueeberryy ErsBegAs yok 41 i bekliyorum ben kendi sancinla dogmasi daha iyi dedi bende kuzu kuzu 41 de hastaneye gittim o kadar duran cocukmu olur diyodum oluyomus 🤣
Mavili1480 ErsBegAs 39 da sezeryan olmuştum kanala girmemişti ikinci oğluma 4 gün sonra kavuşuyorum 37 de alacak doktorum 38 39 bile dayanamayacak durumdayım bu sıcakta hamilelik çok zor 🥲
ErsBegAs Mavili1480 bizim sıpa şu an pozisyonda ama kanalda değil sanırım gerçi dünden beri çok baskı var bilemedim
ikimelekannesi___ ErsBegAs ilk kızım 37+3 Oğlumda ikinci çocuk 37+3 doğdu Şuan hamileyim kendimi ve her şeyi 37 haftaya göre ayarlıyorum ne olur ne olmaz diye
Elfakcy 40+2 de artık gelesi yoktu doktor doğumu biz başlatalım dedi onu da yapamadık ertesi gün sezeryanla aldık şuan 7 aylık. Şimdi 15 haftalık bi erkek bebeğim daha var oda mecbur sezeryan 🥹
maihayal ErsBegAs siz böyle demeyin yine de Allah korusun insan söylediği şeyi yaşayabiliyor çünkü, sağlıkla kolaylıkla vaktinde gelsin inşallah☘️
Mavili1480 ErsBegAs Doğum anında bile inebiliyor beni doktorum yanlış yönlendirdi 🥲 sezeryan oldum 2021 de