Elfakcy ErsBegAs Alttan fitil vermeyi denediler normal bildiğimiz fitillerden değil uzun ayakkabı bacığı gibiydi ebe hanım çok zorladı yapamadı canım da çok yandı suyumu patlattı orda hiç açılmam flan da yoktu benim. Sonra doktoru arayıp sezeryana karar verdik sabahı bekledik öyle
MorKelebek54 ErsBegAs ben sezaryen dogum yaptim ama 38+6 da dogdu. 39 haftama kadar karnjmdaydi sonra ne kadar dururda bilemiyorjm 😂😂😂😂
maihayal ErsBegAs siz böyle demeyin yine de Allah korusun insan söylediği şeyi yaşayabiliyor çünkü, sağlıkla kolaylıkla vaktinde gelsin inşallah☘️
Blueeberryy ErsBegAs hdhshshs inat bebe 😅 dur daha dogunca gorursun bende yaslilar gibi basliyim bunlar iyi günlerin diye 🤣🤣
Mavili1480 ErsBegAs Doğum anında bile inebiliyor beni doktorum yanlış yönlendirdi 🥲 sezeryan oldum 2021 de
momkrm19 ErsBegAs bende bu tahmin tutmuştu. 41+ 5 di oğlum kanala hiç ilerlememişti yukarıdaydı hiç açılma da başlamadı sezeryan oldum 🫶🏻
arinmommy 40+2 erkek bebek şimdi hastanedeyim suni talep etmeyi düşünüyorum kalça kemiğim çok ağrıyor kalkarken yürürken vs. ve kanala da girmemişti en son . Ne olacak bilmiyorum ama dayanamıyorum
edabolukbasi3- ErsBegAs benimki mecburiydi ama fıtık vardı doktor riske atmak istemedi sezaryen daha zor normal doğuma göre 🥹