Meltemanneolsun Bir-anne21 kuveze gerek duymadilar cigerleri iyiymiş 1 gün kontrol ettiler hastanede önceden ciğer gelistirici yapılmıştı. Sağlıklı ömürlü olsun 🙏🏼
Kbr-cnbrc Meltemanneolsun denerim cnm biraz artmaya başladı gibi bol su içiyorum o arttırdı sanırım sen nasılsın dikiş ağrıların var mı
Meltemanneolsun Kbr-cnbrc var ya zor ayağa kalkıyorum. 1 haftaya falan düzelir sanırım bugün emzireyim diye doğruldum direnç gösterip. Günden güne daha iyi olacak inşallah senin nasıl. Bebiş nasıl?
GULLMOMMY Meltemanneolsun maşallah canm sağlıkla kucağına almışın ya keyfini sür gerçekten çok güçlü bir kadınmış tebrik ederim inşallah sağlıkla da büyütürsun prensesi çok geçmiş olsun 💖🫶🏻🌸
-1ilk-anne- Meltemanneolsun merhaba gözünüz aydın bebisiniz sağlıkla büyüsün inşallah şuan bende hamileyim 11. Haftadayim ama miyom um var 9.6 cm doktor doğumda alınmaz dedi miyom sonrasinda ameliyat olman gerekiyor dedi acaba sizin miyomunuz kaç cm idi de doğumda alındı
Meltemanneolsun -1ilk-anne- bende 2 tane miyom vardı 1 tane kist. Miyom biri 3,5 biri 2 cm kist 4,5 cm. Bazı miyomlar alınabilecek durumda ol.uyormus ama seninki biraz büyük ondan öyle söylemiş olabilir
Kudenova Meltemanneolsun canım benim gözün aydın tebrik ederim. Çilen bitti. Sağlıklı olmasına aşırı sevindim. Bizim gibi zor gebelik geçirenler doğumdan sonra rahatlıyo diğerlerinin aksine🙃 bahsettiğin gibi ne sezaryen ne ameliyat riskli gebelik süreci kadar zorlayıcı olamaz. Sana rapunzelinle mutlu bi hayat dilerim💗
Meltemanneolsun Kudenova ay canım caanim teşekkür ederim bitti kurtuldum kavuştum kızıma çok şükür inşallah bundan sonrası güzel olsun 🙏🏼🥰
HiravEmir Meltemanneolsun Hadi gözün aydın o zaman bacım maşallah Allah bağışlasın inşallah sağlıkla büyütün 🙏🙏☺️👍
Gokturkmom_ Meltemanneolsun ayyy seni görünce başlıkta üzülmüştüm ama yanındaymış bebişin sağlıkla almışsın kucağına çok sevindim 😍Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin 💖
Kbr-cnbrc Meltemanneolsun 4. Gün iyi oluyosun canım 5. Gün daha da iyi kademe kademe gidiyo benim bugün 7. Günüm artık rahat yürüyorum kalkıyorum oturuyorum zamanla iyi olcaksın sende🌸 iyiz cnm bebekde iyi kuvezde hala bekliyoruz birşey demiyolar şuanlık
Meltemanneolsun Sinosanneoluyor2025 evet 1 gün kaldık evime geldim ama beril dün gece hastaneye yattı tekrar sarılık oldu fototerapi alıyor
nisaakb Meltemanneolsun ah canım gözün aydın sağlıcakla büyütün insallah analı babalı 💕 sevindim küvöze girmemesine de. Hangi hastanede doğum yaptın, hastanede kaç gece kaldın