Kbr-cnbrc Meltemanneolsun 4. Gün iyi oluyosun canım 5. Gün daha da iyi kademe kademe gidiyo benim bugün 7. Günüm artık rahat yürüyorum kalkıyorum oturuyorum zamanla iyi olcaksın sende🌸 iyiz cnm bebekde iyi kuvezde hala bekliyoruz birşey demiyolar şuanlık
Meltemanneolsun Kbr-cnbrc bugün daha iyiyim yürürken. Beril de sarılık oldu dün gece hastaneye yattı fototerapi alıyor
Meltemanneolsun Sinosanneoluyor2025 evet 1 gün kaldık evime geldim ama beril dün gece hastaneye yattı tekrar sarılık oldu fototerapi alıyor
Kbr-cnbrc Meltemanneolsun ahh yavrum yaa sarılık normal canım genelde bebeklerde oluyo üzme kendini hemencik gelir yanına Allah’ın izniyle 🌸 eve çıktın mı sen hastanede misin?
Kbr-cnbrc Meltemanneolsun evet gidilmiyo canım bende gidemiyorum 3 gün sonra dün gittim gördüm sende yarına daha iyi olursun inşallah morelimiizi yüksek tutmamız gerekiyor
Meltemanneolsun Kbr-cnbrc evet canım vallahi de o orada yatarken zor oluyor. Çok şükür yarına cikaracaklarmis düşmüş sarılığı çok az kalmis. Seninki ne durumda
Kbr-cnbrc Meltemanneolsun cok sevindim canım ya gözünüz aydın 🌸🥰 oğluşumda iyiymiş canım beslenmesini de arttırmışlar bakalım bekliyoruz hala öyle daha çıkarcak gibi değiller malesef
Meltemanneolsun Kbr-cnbrc ah canım ya sevindim bir an önce çıkar inşallah. Ben 2 gün zor dayaniyorum çok özledim sen ne durumdasındır kim bilir çok zor gerçekten 🙏😔
Kbr-cnbrc Meltemanneolsun cok zor canım gözünün önünde olmayınca insan herşeyi düşünüyor ama sağlığı iyi ya o morel oluyo bide ben ilk kızımda da aynı şeyleri yaşadım 23 gün kalmıştı kuvezde
Meltemanneolsun Kbr-cnbrc ayy evet canım da işte sağlıkla ciksin da sonuçta iyileşmek için oradalar. Böyle düşünerek teselli ediyorum kendimi napayım. Bir an önce kavusalim yavrularimiza.
Borttee Aylık meltemcim çok sevindim bende 28 mayısta tansiyon nedeniyle sezeryan oldum .şimdi siteye yeni girdim seni merak ediyordum .sezeryan acısı hiç yok diğer ameliyatlardan sancı çektin biraz bencede prenseslere kavuştuk
Meltemanneolsun Borttee evet canım miyom ve kistten acılarım zaten. Sol taraftı o tarafım açıyor yanıyor. Ama her gün daha iyiye gidiyor sanki bugün tek başıma ufak ufak yürümeye basladim
Talentedmom Meltemanneolsun Gözünüzaydın Allah analı babalı büyütsün küvete girmediğine çok sevindim ☺️❤️