babyloving Meltemanneolsun anladım benimde 180 çıkmıştı 75 mg da sınır demişlerdi bende diyet yaptım hep inşallah etkilenmez bebeğim 🥹 teşekkür ederim
Meltemanneolsun Hurem76 betic [silindi] asena9 Esma006 LadyX Zeynep85 Minnakpopus Deleted33000 U-M_mom Kalbimde oznuraydins anneoluyorumm13 Daisyys Mlskz Sinosanneoluyor2025 Bsygt95 Hairdress kalorisizpatates Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Benim 26. Haftadan beri suyum sızdığı için 38. Haftada ciğer geliştirici yapılmıştı. Çok çok dua ettim doğum anında bile sürekli çok ağlasın diye dua ettim sonrasında da çok şükür ki bir sorun çıkmadı çünkü ben kuvezden çok korkuyordum bizim burada olmadığı için sevk olacaktı. Darısı hepinizin başına umarım hepiniz bu güzel duyguyu yaşarsınız. Annelik gerçekten çok farklı bu kadar acıyı onun için cekiyirsunuz her anım helali hoş olsun güzel kızıma 🌸 isteyen herkese Allah nasip etsin 🙏🏼 herkese kolay doğumlar diliyorum
SudeNazz9 Meltemanneolsun Çok sevindirici bir hikaye canım, gözün aydın, darısı bize inşallah🤗💝 Ne koydun adını bebişin?
GirlandBoy_Mom Meltemanneolsun çok sevindim kuzum Rabbim allah analı babalı büyütsün inşallah Beril kuş hoşgelmiş bütün zorluklara rağmen🥹🩷
Kbr-cnbrc Tuby_ evet bi 34 olsaydın kuveze girmez en azından canım ya hayırlısı olsun inşallah ikiniz içinde 🌸
Meltemanneolsun Kbr-cnbrc bana ebe saat başı sağ dedi sagdikca sut cogaliyor bir de öyle dene istersen
Bir-anne21 Meltemanneolsun bende 34+5 de doğurdum 2.5 aylığız şuan ama 2600 bebeğimin kilosuydu küveze aldılar 8 gün küvezde kaldı sizin küveze almadılar mı
Meltemanneolsun Bir-anne21 kuveze gerek duymadilar cigerleri iyiymiş 1 gün kontrol ettiler hastanede önceden ciğer gelistirici yapılmıştı. Sağlıklı ömürlü olsun 🙏🏼
As38- Hayırlı uğurlu olsun canım Allah analı babalı büyütsün çok sevindim takip ediyordım seni zor bir süreç olmuş ama sonu çok güzel olmuş Allahın izniyle güle güle büyüt inşallah 🥰🙂↕️
Ahsenmira Meltemanneolsun ay maşallah peki ultrasondaki kilosuyla aynı mı oldu aşşağı yukarı (bende kasılmalarımdan dolayı 33. Haftamdan bu yana yatıyorum 35 oldum merak ediyorum) 🙏🏼
Hizliveofkeli Hayırlı olsun ve geçmiş olsun. Ağız tadıyla büyütün inşallah. Çok güzel bir ömrü olsun yavrunun 🌸
Mhtpbkrc Meltemanneolsun çok sevindim adınıza Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bende de servikal kısalık var umarım korktuklarımızı yaşamayız sizin gibi sağlıkla kavuşuruz bebeğimizle 🌸
Kbr-cnbrc Meltemanneolsun denerim cnm biraz artmaya başladı gibi bol su içiyorum o arttırdı sanırım sen nasılsın dikiş ağrıların var mı