Blueeberryy Devlette hiç muayene olmazsan almayabilirler csize ait hicbir bilgi olmadigi icin hangi hastanede dogum yapmak istiyosan orayada git kayit ol girislerin olsun 😇
Burnosunn_annesi Blueeberryy 37 haftadayım doğuma kadar uğraşacağım randevu için bakalım İnşallah bulurum bir kere de olsa gideyim demek ki doğru duymuşum sıkıntı olabiliyormuş
Burnosunn_annesi Kitapkolik660_ benim de düşüncem böyleydi zaten doğum başlayınca gitmek 😂 sanırım düşündüğüm gibi olmayacak 😬
defnosunannesi_ Burnosunn_annesi bir tanidigim son haftalarında devlete geçmek istemiş doğum için ama doktor kabul etmemiş ,kime takip oluyor isen ona doğumunu yaptır demiş
Burnosunn_annesi defnosunannesi_ işte randevu bulunmuyor ki Kaç kere baktım olmuyor mecbur özel umarım Bir kere de olsa giderim rahat olur 🥲
Kitapkolik660_ Burnosunn_annesi bilmiyorum onu hiç devlette muayene olmamış gece kanama olmuş gitmiş cok guzel ılgı görmüş
Kitapkolik660_ Burnosunn_annesi bende devlet istiyorum doğumu randevu yok 😶ilkte özeldeydım hep ama fiyatları uçmuş doğumun değmez bir günlük o kadar para bi’de ben sezeryanım kim bilir ne zaman acacak 🤷♀️ senin ilk çocuk mu
Kitapkolik660_ Burnosunn_annesi kızda 14 bucuktu bir buçuk sene oldu şimdi 32 lira en düşük doğum fiyatı o bile çok bence
Kitapkolik660_ rummglmz özel büyükşehirde takıplıydım dokuz ay şimdi normal şehir hastanesi istiyorum fiyat uçtuğu için randevu olursa oda
Burnosunn_annesi Kitapkolik660_ 2 .gebeliğim Ben de ilki özelde olmuş o zaman 5bin gibi bir şeydi gayet herkesin toplayacağı bir paraydı şimdi 55 normal sezeryan 67 tabii temmuz zammı da gelecekmiş
tahamommy Burnosunn_annesi bir iki kez devlete kontrole git canım en azından takipli olduğunu öyle anlarlar diğer türlü pat diye gidersen sorun çıkarabilirler
Burnosunn_annesi tahamommy zaten Büyük ihtimal bir kere giderim canım ondan sonra zaten doğuma kadar derlerse gel giderim 37. Haftamdayım talep oluşturdum İnşallah bulurum pazartesi gününe herhangi bir doktora
Asena6532 Asena6532 dert etmeyin doğuma daha vardır ısrarcı olum.Normalde bakmıyorlar nerede takip yaptıysanız oraya gidin derler