buse2507 Burnosunn_annesi valla ben öyle biliyorum kuzum inşallah da alırlar ama sen bir an önce randevu bulmaya bak
Burnosunn_annesi buse2507 şimdi direkt nabız’a baktım pazartesi gününe talep oluşturdum İnşallah olur kuzum🥲
Burnosunn_annesi [silindi] bacım İnşallah pazartesi gününe randevu alırım çok erken saatlerde gitme durumum olmuyo bakalım nolcak
Asena6532 Burnosunn_annesi vakit kaybetmeden şansınızı deneyin.Bir şeyler uydurun.İşte doktorum tayin oldu vs😀😀
Asena6532 Asena6532 dert etmeyin doğuma daha vardır ısrarcı olum.Normalde bakmıyorlar nerede takip yaptıysanız oraya gidin derler
kimchikimdi Burnosunn_annesi Ay ne yapacağımı bilemedim şimdi kayıt falan mı açıyorlar gebe okulu diyorlar herhalde oraya mı yönlendiriyorlar
Burnosunn_annesi [silindi] inşallah bacım ya bakalım pazartesi devlete gideyim bir de şimdiki Doktorlar da ayrı tripli😐
Leontiine Burnosunn_annesi kaydınız olmalı önden benim çevremde birçok kişiyi benim hastam değilsin diye geri çevirdiler. Önden kayıt olursa alırlar ama
Burnosunn_annesi Leontiine kız doğum yapacağım son anda yollarlar mı çünkü ben doğum başladığı zaman gitmeyi düşünüyordum valla pislik çıkarırım o sancılı halimle😂😂😂
Leontiine Burnosunn_annesi ya bilmiyorum hiç bizim Edirne’de almıyorlar Tekirdağ’a gidenler duyuyorum öyle. Özel takipli hastalar sonra her gün süt vermeye Edirne’den Tekirdağ’a gittiler :(
Burnosunn_annesi Leontiine ah İnşallah öyle bir sorunla karşılaşmam🥲 Ben de o hastanede kavga çıkaran amcalar gibi benim kim olduğumu biliyor musun deyip zorluk çıkaracam galiba😂😂
Leontiine Burnosunn_annesi ahaha önden siz her türlü kayıt açtırın kafanız rahat etsin ya insan böyle şeyleri duyunca napçanı bilemiyor
Kitapkolik660_ Burnosunn_annesi aşko bı tanıdık özele muayene oldu devlette doğurdu çok da iyiydi dedi
Burnosunn_annesi Kitapkolik660_ yaa ne güzel darısı başıma kuzum umarım bende kolaylık yaşarım peki devlette doktor girmiyor diye biliyorum doğru mu
Kitapkolik660_ Burnosunn_annesi bilmiyorum onu hiç devlette muayene olmamış gece kanama olmuş gitmiş cok guzel ılgı görmüş