Burnosunn_annesi tahamommy zaten Büyük ihtimal bir kere giderim canım ondan sonra zaten doğuma kadar derlerse gel giderim 37. Haftamdayım talep oluşturdum İnşallah bulurum pazartesi gününe herhangi bir doktora
tahamommy Burnosunn_annesi il olarak nerdesin bilmiyorum ama genelde gece millet iptal ediyor 1-2 gibi bak sürekli ertesi güne bulma ihtimalin yüksek birde gün içinde de bak sürekli ben hep öyle son dk alıyorum randevu aynı güne
Yigitinannesi1 Bende hamileliğimin başından beri devlete kontrole gittim ama doğumu özelde yapıcam. Odada tek başıma rahat etmek istiyorum ve doğuma istediğim doktorun girmesini istediğim için böyle ayarladım.
Burnosunn_annesi Yigitinannesi1 gerçekten özel her açıdan rahat oluyor ama fiyatlar çok fazla Bir de temmuz zammı da gelecek
Yigitinannesi1 Burnosunn_annesi Evet fiyatlar gerçekten çok yüksek biz temmuz zammı gelmeden parayı peşin ödedik şuan doğumu bekliyorum 21 temmuzda sezaryen olucam 2. Gebeliğim.
Elifeminask Burnosunn_annesi canm oyle bir durum yok.Sen son dak bile gtsen devlet hast seni almak zorunda. Dogum eden birini almayablir mi sence bu olur mu olmaz benm cok yakınım senin dedgin gbi yaptı son anda şehir hast gtti ve dogurdu
Burnosunn_annesi Elifeminask yaa inşallah teşekkür ederim canım bende hani diyorum beni o Halle nereye yollarlar yada inat edip bakmayacak mı doktor kafamda deli sorular🥴
Ayse71 Burnosunn_annesi devlete de bi yandan gitmen gerekiyor bende öyleyim mesela devlet takibindeyim ama ultrason için özele gidiyorum doğumu devlette yapıcam nasip olursa inşaAllah
Burnosunn_annesi Ayse71 işte her seferinde denedim gelmedi gittik bir de dedim ya sabah gidemiyorduk içimin işinden dolayı ama burada pos açıp herkese haber verecem doğumdan sonra 😂
Mavili1480 Burnosunn_annesi Sabah 10 gibi falan bak canım randevular genelde o saatte açılıyor bir kere olsada git sorun olmasın
Burnosunn_annesi Mavili1480 talep oluşturdum herhangi bir doktora bakalım kuzum ya deneyeceğim artık bu ara pazartesiye kadar
ppmerlina Burnosunn_annesi aşkım neden kabul etmesinler onların haddine mi hoşttt ordan Ben de ayda 1 devlete ve ayda 1 özele gidiyorum beraber yürütüyorum çünkü özel daha ilgili maalesef ki bildiğin gibi. Ama doğumu devlette düşünüyorum nasipse
Burnosunn_annesi ppmerlina sorma bebeğim ya hayır randevu bulsak zaten devlete gideceğiz de bulamayınca ne yapacağız işte sonra böyle de uğraşıyoruz keşke gitmiş olsaydım da işte kış zaten mahrumiyet bölgesi 🙄bakalım umarım sıkıntı yaşamam
2cocuk2kopek Burnosunn_annesi devletede muayene olmanız gerekiyor hangi hastanede doğum olacaksa en az 3 kez muayene olmanız lazım
Burnosunn_annesi 2cocuk2kopek hiç gitmedim 37 haftamdayım 😬 işte herkes ikiye bölünmüş durumda nasıl olacak bilmiyorum
Mavili1480 Burnosunn_annesi Doktor az mı orada canım ben birkaç güne randevu buluyordum iyi doktorlar dolu oluyordu hep onlara randevu alamıyordum