ddefnos Burnosunn_annesi ben öyle yapıyorum şu an ama muayene için yine devlete geliyorum ekstradan özele gittigimide söylemedim devletteki doktoruma
ikimelekannesii22 Burnosunn_annesi ediyorr bende öyle yaptım ama devlete bi kac kez git kayıtın olsun
Asena6532 Burnosunn_annesi ben hem özele hem devlete gidiyorum.özelde ki doğum ücretlerinden dolayı devlette doğumu düşünüyorum.Bence devlette de bir doktorunuz olsun.Ara ara özele ara ara devlete gidin.
Melikeex Burnosunn_annesi ben ilk oğlumda özelde muane oluyordum arada bir de devlete gidiyordum devlette doğurdum ikincide ise hep üni hastanelerinde takip edildim gezmedigim hastane kalmadı son haftamda oğlumun ameliyatını yapicak doktoru bulduk arada zaman kaybı olmasın bebeğe bişey olmasın diye o hastanede dogumumu yaptım
QueenJ Doğum paketi yaptırmayıp her muayenede ücret öderseniz bağlılığınız ve özelde doğurma şartınız olmaz
Burnosunn_annesi QueenJ randevu bulamadığım için bir de eşimin çalışma saatlerinden dolayı bir nevi özele mecbur kaldık şimdi 37 haftamdayım doğumu devlette istyorum devlet beni kabul edermi bunu merak ediyorum,🥲
Burnosunn_annesi ddefnos Ben özeldeki doktoruma da daha söylemedim doğum olmayacağını ama hiç devlete gitmedim gidemedim şimdi ben hiç söylemesem devlettekine kayıtlardan görmezler mi acil gitsem doğum için herhalde kabul etmemezlik yapmazlar 😬
Tubita ddefnos söylemesen de sistemden görüyordur ki doktor sorun olmaz bence istediğin yerde muayene de olursun doğum da yaparsın
dedimolabilirrr Burnosunn_annesi evet ediyorlar arkadaşım son haftasında devlette bir doktora gitti ama doğuma doktor girmemiş sadece ebeler girmiş bilginiz olsun
QueenJ Burnosunn_annesi doğum paketi yaptırmadıysanız onları ilgilendirmez nerede doğum yaptığınız, devletin sıkıntı çıkartmaması için de düzenli olarak kontrole gitmeniz gerekir tüm gebeliğiniz boyunca. Gitmediyseniz devlet sıkıntı çıkartabiliyor kabul etmeyebiliyor
Burnosunn_annesi ikimelekannesii22 ah işte 37.haftamdayım geç mi kaldım bu hafta devlete gideyim bari
Dnzasil Burnosunn_annesi mutlaka kaydın olmalı en az 3 4 kere gitmen lazım devlete hastayı tanımaları lazım bende başka şehirde ilçede oturuyorum orada doğum yaptırmadıklar için başka şehirde hastaneye gitmeye başladım 2. Muayenem benimde 37. Haftamdayım
Burnosunn_annesi dedimolabilirrr devlette zaten doktor girmiyor diye biliyorum acaba yanlış mı biliyorum hani normal gözüküyor son anda ne olur bilmiyorum ayy iyice stres oldum nasıl olur 🥺
Elifeminask Burnosunn_annesi canm oyle bir durum yok.Sen son dak bile gtsen devlet hast seni almak zorunda. Dogum eden birini almayablir mi sence bu olur mu olmaz benm cok yakınım senin dedgin gbi yaptı son anda şehir hast gtti ve dogurdu
papatya3458 Burnosunn_annesi hayir kalmadin canim doktora 37 haftalik gebeyim dogumu burada planliyorum ama kaydim yok de doktor kan tahlil sonucu alir nst ister orada kaydin olur sonra devlette doktor der su zaman gel bu zaman gel diye
kimchikimdi Burnosunn_annesi Burada bekleyim 28 haftaligim 2 hafta sonraya ilk defa devlet hastanesinden randevu aldım fikir edinmek için bu kontrolu orada yaptiricam
Asena6532 Burnosunn_annesi vakit kaybetmeden şansınızı deneyin.Bir şeyler uydurun.İşte doktorum tayin oldu vs😀😀
buse2507 Burnosunn_annesi canım devlette hamileliğin boyunca en az 1 kere muayene olman gerekiyor kayıt açman için o şekilde kabul ederler
Burnosunn_annesi buse2507 kız hiç açmazsam beni son anda doğuma almazlar mı Ay şimdiden korkmaya başladım 🙄 en iyisi pazartesi gününe bulayım gideyim
[silindi] Burnosunn_annesi bacım şehir hastaneleri kabul ediyor diye biliyorum ama devlet de etmek zorunda ya. Sokağa mı doğuracaksın kabul etmeseler ederler bence
seymanuurr Burnosunn_annesi normal olursa ebeler giriyor doktor girmiyor ama kabul ediyorlar ilk gebeliğim de hem devlet hem özel yaptım devlette doğum yaptım. Son haftalarda da arkadaşım özel çok pahalı diye doktoruma gelmişti yeni taşındık buraya sizi önerdiler gibisinden muhabbet yapmıştı bir sorun olmadı 🤭
kimchikimdi Burnosunn_annesi Ay ne yapacağımı bilemedim şimdi kayıt falan mı açıyorlar gebe okulu diyorlar herhalde oraya mı yönlendiriyorlar
buse2507 Burnosunn_annesi valla ben öyle biliyorum kuzum inşallah da alırlar ama sen bir an önce randevu bulmaya bak
Kitapkolik660_ Burnosunn_annesi aşko bı tanıdık özele muayene oldu devlette doğurdu çok da iyiydi dedi