Aylinannesi Cansugomur bütün annelerde şuanki mod hıçkırsa benim yüzümden mi 🙈😂 Suan yazarken bile elim yüzümde 🤣
Tomrisinizi Aylinannesi ben oyle dogurdum ve evet icerde yirtilma cok oldu sayisini bilmedigim ic dikisim vardi😂
Aylinannesi Tomrisinizi ne garip ya🙈😄 aman sağlık sorunları olmasında ister elinde ister popişinde olsun önemli değil 😂
Tomrisinizi Aylinannesi hic bir sorun teskil etmiyor iciniz rahat olsun 👍 ben kundak yapamadim sadece bu skintim oldu ellerini iceri koyunca daha cok agliyor 😅
dml33 Aylinannesi benim kizda oyle ya eli yuzunde ya arkasi donuk ya yere bakio tek gozu gorunuo bi poz vermeyi beceremio bitane renkli resmimiz olmuck huysz kiz yuzunden 😀
dml33 Aylinannesi yarin 28 oluyorz ama yok bi yuzunu goremedm gecen gittigimde gozunun biri bide burnunu azcik gordm unluler gibi benim kiz yarim yarim gostercek herhalde 😀😀
Smye Aylinannesi hayır ultrason ses dalgası dediğimiz dalgayı vererek görüntü sağlar buda bebeğin bi refleksidir gözlerini kapatıyor ses dalgasına tepki veriyor 😍
Aylinannesi dml33 😂 gösterir ya benim bi tanıdığım daha cinsiyetini hiç öğrenemedi bi doğdu erkek 😂 gözünü gördüğüne şükretmelisin😊
Hmyr_ygt Aylinannesi benim ki de aynı canım daha hiç yüzünü göremedik 35 hafta oldu detaylıda da aynı yaptı doktor yüz kemiğini görmek için yarım saat bekledi en sonunda çekti daha resmini çekemeden geri yüzüne koydu 😁
Mehtapsato Aylinannesi 34 +4 oldum ben ama suan kanala girdi 2 hafta once hersey normal gorunuyo ben sezeryandan cok korkuyorum acikcasi normal olur inslh benim sizinde gonlunuze gore versin rabbim
semazkcblc Aylinannesi bizimkide öyle hiç yüzünü göremedik.. arkadaşımında öyleydi, hiç göremediler yüzünü. Doğduğundada öyle uyuyordu😂