Buseenuur Nur124 aynen canım hareket ettikçe oturup kaldıkça iş yaparkne benim beyaz akıntım da oluyor
2cocuk2kopek Buseenuur yok canım bu suyun mu yoksa termi onu anlamak için turnasollu ped dersen onda anlarsın ter mi su mu
Parinas Buseenuur bana doktor tuvaletten kalkınca tutamazsın dedi devamı gelir dedi. Bende çok terliyorum. Günde belki 4 5 kere çamaşır değiştiriyorum nemli kalması iyi değil enfeksiyon olur diye
Buseenuur Nur124 canım doktordan çıktım ben şimdi vajinal enfeksiyonum varmış akıntı o yüzdenmiş sende bir baktır istersen
Nioli Buseenuur evet canım. Pamuklu çamaşırda hiç ıslanma olmuyor. Ama lazer kesim çamaşır giyince oluyor. Lazer kesimler pamuk olmadığı için emmiyor
Buseenuur gozde91 evet kültürde versim kültür temiz çıktı idrar tahlilinde bakteri yüksek çıktığı için akıntın var mı dedi evet beyazımsı akıntım yoğun dedim o zaman vajinal enfeksiyondan idrara bulaşmış dedi fitil verdi
Buseenuur Nur124 idrar tahlili ve kültür vermiştim canım tahlilde lökosit temiz çıktı kültürde temiz çıktı ama bakteri çoktu akıntın var mı dedi evet dedim akıntın idrara bulaşmış o zaman dedi fitil verdi