Buseenuur gozde91 evet kültürde versim kültür temiz çıktı idrar tahlilinde bakteri yüksek çıktığı için akıntın var mı dedi evet beyazımsı akıntım yoğun dedim o zaman vajinal enfeksiyondan idrara bulaşmış dedi fitil verdi
gozde91 Buseenuur benimde aynı böyle oluyor hatta bazen sarımsı da oluyor en iyisi bende bi tahlil vereyim
Buseenuur Nur124 idrar tahlili ve kültür vermiştim canım tahlilde lökosit temiz çıktı kültürde temiz çıktı ama bakteri çoktu akıntın var mı dedi evet dedim akıntın idrara bulaşmış o zaman dedi fitil verdi
Nur124 Buseenuur bende test verdim bana da akıntı dedi seninde baya ıslanıyor mu hareket ettiğinde falan
Buseenuur Nur124 evet canım çömelip kalktığımda baya oluyor hareket ettikçe artıyor mesela sabah uyandığımda falan olmuyor gün içinde çoğalıyor.
gozde91 Buseenuur çok geçmiş olsun sizede bol bol su içelim bari birde turna yemişi duymuştum ondan da alacağım bende
Buseenuur gozde91 sağ ol canım sana da geçmiş olsun bol su iç ve sirkeli suyla da yıka dedi bir de vajinal fitil verdi işte turna yemişini idrar yolu için duymuştum ben
Nur124 Buseenuur aynen benimde böyle renksiz kokusuz su gibi ama afedersin sildigimde bembeyaz kıvamlı bir akıntı gibi