Buseenuur Kızlar havalar aşırı sıcak hep ter içindeyim iç çamaşırım hep ıslak ama ter mi bebeğin suyu mu nasıl ayırt ederim? Fark edilebilecek bi özelliği var mı su gelince?
Zehrasan Buseenuur ter bende de aynı durum yaşıyorum işemiş gibiyim sürekli değişiyorum fakat bembeyaz akıntım başladı o da sıcaklardan yanıyorum diye çubuk cıbıl geziyorum evde üşütüyormuyum acaba ondan mı anlamadım
Nioli Buseenuur bendede aynısı oluyordu panikleyim gittim kontrole. Suyunu kontrol ettiler azalma falan yok. Termiş. Evde iç çamaşırı giymesem , serin elbise altına bisey giymesem olur mu acaba
Lagertaa Suyun sızarsa hissedersin canım camaşırın ıslanıyorsa oyle terdir merak etme istersen peçete koy altına peçete ıslanırsa suyun olabilir
Buseenuur Lagertaa öyle deneyim canım bi suyun kokusu rengi vs. Başka belli edem bir özelliği var mı acaba
Lagertaa Ben bilmiyorum başıma gelmedi ama su için genelde renksiz ve iç çamaşırda leke bırakmaz diyorlar
Buseenuur Lagertaa yani ter de öyle oluyor canım o yüzden korktum bende. Miktar farklı olabilir ya da aktığını hisseder miyiz belki yaşayan biri yazar teşekkür ederim canım
Buseenuur Zehrasan o akıntı bende de yoğun oldu şimdi ara sıra oluyor doktor bol su iç ve sirkeli suyla yıka demişti bi dene istersen canım
babyhc Zehrasan bende de aynı durum mevcut sıcaklardan durulmuyor 37 deyim 3 4 kere çamaşır değiştirdim oluyor
Buseenuur Nur124 evet sı gibi olanın ter olduğunu anladım artık😊 ama yoğun akıntı da öevcut beyaz sümüksü akıntı oluyor onu da kontrolde soracağım doktora
Buseenuur Nioli bence pamuklu çamaşır daha iyi emiyor en azından ben 5 kere değişiyorum günlük maline çalıştırıyorım
Nioli Buseenuur evet canım. Pamuklu çamaşırda hiç ıslanma olmuyor. Ama lazer kesim çamaşır giyince oluyor. Lazer kesimler pamuk olmadığı için emmiyor
Buseenuur Nur124 aynen canım hareket ettikçe oturup kaldıkça iş yaparkne benim beyaz akıntım da oluyor