Aslim YaseminBatrk bende aynı soruyu sordum bence tartı yanlış plasenta amnion sivisi rahim göğüs zaten 5 kg bebek desen 1500 2 kg arasıdır yani
Caglamehmet Yaya123 ben yazayım o zaman sana morel olsun 😂😂😂 35 haftalık hamileyim 24 kilo aldım 😂😂😂😂😁
CemileAtaAktan 11+3 deyım ogrenınce cok yemek fılan yedım nede olaa kusmuyorum dıye 😅 3 kg ye yakın aldım ama sımdı tekrar kusma sebebıyle sanırım hamıle kaldıgım kılonun yaklasık 800 gram altına dustum 🤔
YazCilegi Zu_esk Ayy demeyin en cok ondan korkuyorum iştahımda yerinee çünkü pis boğaz oldum çıktım 😂😂
BeratAbideTokal 38+2 gunluk hamileyim 😀😍59 kilo ile hamile kaldım.😄su anda 75 kiloyum 😯16 kilo aldım 😐inanın nasıl olucak bole bilmiyorum ...😕
Yaya123 Alinmavi cok iyimis yok yok bende dikat edimm artik aynen kilo alimi kafama takmadigim zararli diyincedd bebegide ozaman bi kendimize gelek 😊
EsraBayraktar Biz artık sona geldik sayılır😊 39+6 olduk toplam 11 kilo aldım 56.5 la hamile kaldım kızımda 39 haftada 3610 du kilosu artık doğumu bekliyoruz hayırlısıyla ☺
YazCilegi Busranagme İnşallah cok almam yapı olarak minyon ve zayıfım zaten. Heryerim çatır çatır çatlayacak diye cok korkuyorum 😞