YazCilegi Busranagme İnşallah cok almam yapı olarak minyon ve zayıfım zaten. Heryerim çatır çatır çatlayacak diye cok korkuyorum 😞
Busranagme YazCilegi Can'ım ben çatlardım catlasam inanılmaz zayıftım ve karnım CIKarken inanılmaz gerildi vücut . Baya kilo aldım maşallah çatlak yok . Sürekli çatlak yagı sür ihmal etme
Elfibrhm2609 Yaya123 35+6.haftadayız 64 ile hamile kaldim şuanda 71 kiloyum 👏🙈7 kilo almış oluyorum ❤
Senem06 Dyg ben hiç kilo almıyorum diyenlere inanmıyorum bir kere doğaya aykırı hele ki bir yorumda 30 haftalık hamileyim 1 kilo aldım yazmış dürüst değilller
Dyg Senem06 aynen zaten doğumda kafadan 10 kiloya yakın gidiyormuş bebek sıvısı plasenta falan sıkıntı yani 😂😂🤷♀️
Aslim NergizGuney canım emin misin tartıda sorun olabilir çünkü imkansız bir olay zaten bebek desen 2 kg 1 kg rahîm 1 kg amnion sıvı 1 kg plasenta??
NergizGuney Aslim kendimde yenidoğan yoğun bakımda yani hastanede çalışıyorum bi yanlış yok yani emin olabilirsiniz 🙂
Aslim YaseminBatrk bende aynı soruyu sordum bence tartı yanlış plasenta amnion sivisi rahim göğüs zaten 5 kg bebek desen 1500 2 kg arasıdır yani
Nurem Yaya123 ben daha yolun başındayım gerçi ama normalde de biraz kilom var 15+3 günlüğüz 3 kilo verdim. Pek iştahım yok sağlıklı olan herşeyden migdem bulanıyor. Bebeğini besleyebiliyorsan kiloyu dert etme canım benim boşver
Yaya123 Nurem bebegin kilosu iyi cok sükur 🙏 seker cikmasindan korktum doktor korkutu bende 4 aydan istahim acildi ondan önce canim hic birsey istemiyordu 😬