Pinaryyim Yaya123 doktorum 12kilodan fazla almicaksın diyo bşka bşey demiyo. 22haftalıkkken 530gramdı. Şuan bilmyrm
Azram Halidemat Benimde 32 de 9 du aldigim kilo bir ayda 5 kilo artti. Yemem icmemde normaldi ne oluyor nasil oluyor anlamiyorum😕🙈
Fatosumum Bizde 8 haftalığız kaç kilo aldım bilmiyorum ama karnım 4aylık gibi çıktı resmen bulantılardan çokta yiyemiyorum normal mi ki bu kadar erken çıkması 😯
Rabiaphlvn Fatosumum vucuttan vucuda degisiyor sanirim canim ben 4 ayligim karnim hic yok gibi diyebilirim
Yaya123 Fatosumum 8 haftalikda cok erken acaba kabizmisinki ? Bence kilo takip et ben cok takmam ama doktor dedi oo bebege zararli
Merveer Fatosumum ilk haftalarda adet olunmadigi icin sislik,odem, gaz gibi nedenlerle karin bir anda cikmis gibi oluyor ama sonra ayni hizda ilerlemiyor.
Yaya123 Rabiaphlvn benimde 20 haftadan sinra bi ciktii nasil cikti 😂😂😂 biraz daha bekle bi cok sasircaksin
Fatosumum Yaya123 yok ya keşke kabız olsam tam aksine normalden de iyi tuvalete çıkıyorum 😂 60 kiloydum hamile kalmadan önce geçen 61.600 çıktı ama tartıdan emin değilim
Aslim NergizGuney canım emin misin tartıda sorun olabilir çünkü imkansız bir olay zaten bebek desen 2 kg 1 kg rahîm 1 kg amnion sıvı 1 kg plasenta??
Rabiaphlvn Fatosumum aman hic takma bile kilo insanin gercekten psikolojisini bozuyo dusundukce o yuzden ye gitsin😂😂
Zeynep01 Yaya123 ben 3 aylik hamileyim 10 kilo aldim cok asiri bi kilo bebege bagli zannetmiyorum birden kilo alinca bacaklarim catladi bile
Fatosumum Rabiaphlvn keşke yiyebilsem mide bulantısından yiyemiyorum ki midem ağrıyo açlıktan hemde bulanıyo hiç bişey yiyesim gelmiyo geçsede yesem deli gibi 😁
Sanemiko Yaya123 cnm bende 24. Haftada doktorda tartıldım 8 kg almışım panikledim görünce, aksıne doktorum normal dedi. Korktuğun gibi değil dedi. 🙈🙈🙈