CoolMamaMode arinmommy 3600 dü .. hala da kilo almaya devam ediyordu yani daha kilo almasın istiyorum ama almasın diye yememek de olmaz tabi .. bende cumartesi gideceğim nst bağlancak Salı günü de randevu var . Umarım Salı ya kadar sancım gelir
Esra11_10 arinmommy bende doğurmak istiyorum ip atlamak sancılarımı başlattı ama bebeğim 40 haftaya kadar bekleyecek galiba 37 yiz ama nefes alamıyorum heyecanlıyımm
Zeynep66_ arinmommy bende özellikle buna baktım cinsel ilişkide sperm açılma yapıyormuş bu yorumları okudum hepsi bu yöntemle doğum yaptığını yazmış bende daha 36 haftadayim
arinmommy Zeynep66_ pazar ya da pazartesi cinsel ilişki sonrası jelimsi yapıda akıntılarım olmuştu nişan diye düşünmüştüm hatta. Sonra tekrar denemedik ama faydası oluyor bence de
Zehraeminesimay arinmommy belki yarın suni sancı ile dogurursun bende bugün gittim 38+2 günlük hamileyim sancı yok açılma yok suyu azalmış baya pazartesi yine gel dedi acaba suni sancı verip doğumu başlatırlar mi diye düşünüyorum yada sezeryana alırlar mı diye
arinmommy CoolMamaMode benim de aynı 3600dü cuma günü. Doktora meyve vs yeme demişti yemedim bende ama çok da kısıtlamadım kendimi bakalım kaç olacaklar
As38- Ahh canımmm geçenki nişan değil miymiş 😮💨 inşallah tez zamanda doğumun olur sıcakta geldiki ölüyorum bende ağırlaştıkça ağırlaşıyor 38 oldım 😮💨
arinmommy As38- değil mi bilmiyorum olsaydı doğururdum sanırım ama nişanı gelip 1 hafta bekleyen de oluyordu okuduğum kadarıyla 🥲 son haftalar gün sayıyıyorsun ve hiç geçmiyor gerçekten kışın olsa belki bu kadar bunalmazdık da şimdi sıcaktan duramıyor insan
CoolMamaMode arinmommy bana bi şey yeme demedi ama ama mecbur ananas hurma yiyorum yani 🙄 benimki kanaldada değildi kanala başını dayamıştı sadece . Seninki kanala girmiş mi
As38- arinmommy bunada şükür diyorum ki çoğunu kış günü geçirdim yazın hamilelik geçireceklere Allah sabır versin 🤲 kasık ağrısı bel ağrısı öldürüyor azıcık ayakta kalınca sizinde öyle mi yürüyüş falan hak getire bunlar yüzünden sıcağı hiç saymıyorum bile
arinmommy CoolMamaMode benim de aynıydı kanala girmemiş ama başı kanal girişinde aşağıda duruyor dedi , gebeliğimin başından beri baş aşağı zaten bakalım kendi kendine harekete geçmiyor beyefendi😂
esmaugurrr arinmommy evet bakalım bu ara sertleşmeler arttı bu arada yarın bende kontrole gidiyorum 🤗
arinmommy As38- evet evet uzun süre aynı pozisyonda oturunca da belim ağrımaya başlıyor. Akşamları yürüyüşe çıkıyoruz sadece
As38- arinmommy ne güzel onu bile yapamıyorum 😮💨 dua ediyorum inşallah tez zamanda sağlıklı sıhhatli doğumların olur 🤲
arinmommy As38- çok teşekkür ederim inşallah 🤍 siz de sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 🌸