arinmommy As38- çok teşekkür ederim inşallah 🤍 siz de sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 🌸
esmaugurrr arinmommy evet bakalım bu ara sertleşmeler arttı bu arada yarın bende kontrole gidiyorum 🤗
arinmommy CoolMamaMode vallahi ben de. bazılarında doğum sırasında giriyormuş belki öyle olur bir de ilk doğumum benim sizin de mi ilk
arinmommy esmaugurrr sancım çıkmadı doktor da haftaya kadar bekleyelim dedi:( 41e kadar gelmezse suni sancı diyor ama ben hiç istemiyorum o kadar beklemeyi
Gamzeeakt arinmommy Kendinizi yorun temizlik yapın uzun yürüyüş yapınn yerleri elle silin 😂 İlk doğumun 40+1 de oldu kendimi öldürdüm doğurucam diye 😂😂😂😂
CoolMamaMode arinmommy benimle aynı durumdasın sende aynı şeyleri diyor doktorumuz bakalım ne zaman nasıl olcak
Kubis_34 38+3 bende doğurmak istiyorum giderek zorlaşıyor, sizin için daha zordur🥹 benimde doktorum 41 bitene kadar bekleyeceğiz dedi. İnşallah nazlanmadan gelir bizim bebişler.. hiç belirtim yok
arinmommy Kubis_34 gerçekten insan bunalıyor ne olacak bilmiyorum kendimi yorayım iyice. İşin kötü tarafı daha kanala da girmemiş
arinmommy CoolMamaMode hayırlısı olsun iyice yoruyorum kendimi elimle tüm evi sildim 1 saat tempolu yürüyüşe çıkacağım akşama doğru
CoolMamaMode arinmommy ya bende her gün plates hareketleri yapıyorum bir saat boyunca - sonra bir saat yürüyüş hurmalar ananaslar ada çayları içiyorum, her gün sıcak suya oturuyorum ama tık yok ben anlamadım daha ne yapacağız yani