Bumah Biminikannesi 10 ekim gosteriyo alis veriste genelde ne tercih ediceksin kisa kollu falan alicakmisiniz
Annekuzusu06666 curlyanne senin ilk doğumunsa ondandır benim ikinci ilki de sezeryan mesela bizimde 10 ekim gösteriyor ama doktor 26 eylül diyor allah izin verirse
Annekuzusu06666 reyhan03K erken değilmi neden bizimki 38 dedi olumsuz bi durum olmazsa allah izin verirse
Esmademir34 melsaanne 6ekimde benim doğumumda nasipse ama ilk doğumum olacagi icin erken olurmu bilmiyorum🌸
melsaanne Esmademir34 ya sağlıkla gelsinler inşallah 🥰 cinsiyetiniz ne kız erken doğuyor diyorlar mesela
Bumah geleneksel1annem merhaba gunumuz ayni en sonra kontrole ne zaman gittiniz bebek kac gramdi boyu kac cm di
NereyeKoyduysanOrdadir Biminikannesi 28 Eylül görünüyor uygulamada ama bakalım kızımız ne zaman gelmek isteyecek 🙈
reyhan03K Annekuzusu06666 Allaha şükür benim çok rahat geçiyor hiç bir sıkıntım yok senin nasıl geçiyor
Esmademir34 melsaanne Benim cinsiyet erkek seninki ne canim🙂Valla simdiki bebeklerin keyfine kalmiş tamamen erkeklerde artik 40i beklemiyor coğu🤣
reyhan03K Annekuzusu06666 bilmiyorum ki canım doktor öyle söyledi ama benim 2. Ci kızımı 36 hafta 4 günlük falan di sezaryanla aldiklarinda