Hurem76 Biminikannesi Benimki 8 Ekim 24+5 ama eylülde gelsin isterimmm😎 Bakalım beyefendi ne zaman gelecek
oglussannesiiii gulnursn banada öyle dediler ama düşük protein kaçağım çıktığı için erkene alabilirler bu durumu belli olmaz dediler canım
gulnursn oglussannesiiii bana bişey demediler şuanlık iyi gidiyor kaçıncı haftada belli oluyor acaba protein kaçağı
reyhan03K Annekuzusu06666 bilmiyorum ki canım doktor öyle söyledi ama benim 2. Ci kızımı 36 hafta 4 günlük falan di sezaryanla aldiklarinda
Annekuzusu06666 reyhan03K bizimki 38 dedi ama bilmiyorum 37den önce beklemiyoruz dedi allah izin verirse bi sorunun olmazsa dedi
reyhan03K Annekuzusu06666 Allaha şükür benim çok rahat geçiyor hiç bir sıkıntım yok senin nasıl geçiyor
Esmademir34 melsaanne Benim cinsiyet erkek seninki ne canim🙂Valla simdiki bebeklerin keyfine kalmiş tamamen erkeklerde artik 40i beklemiyor coğu🤣
melsaanne Esmademir34 benimki kız💖 vallahi sağlıkla kolaylıkla gelsinlerde ne zaman gelirlerse kabul artık🤣
Annekuzusu06666 oglussannesiiii o 24 satılık idrarı kim istedi benden öyle bişey istemedi nasıl bi tedavi başlattıki
oglussannesiiii Annekuzusu06666 canım 24 saatlik idrar peritonoloji doktorum istedi hastane yatışım yapıldı tansiyonum bayağı çıkınca daha yeni taburcu oldum hatta doktoruna söyle
Bumah geleneksel1annem merhaba gunumuz ayni en sonra kontrole ne zaman gittiniz bebek kac gramdi boyu kac cm di
geleneksel1annem Bumah 18 inde gittim 23+5 dım galiba 610 gramdı boyu 41 dedi ama inanamadım doğru mu duydum ya da doğru mu ölçüldü 2. Gebeliğin bu hatırlamıyorum bu haftalarda böyle mi oluyodu
Bumah geleneksel1annem benimle ayni gun gitmissiniz bana boyunu soylemedi her sey yolunda 1 ay sonra gel dedi sizede 1 ay sonraya mi bidahaki gorus