Ayazayaz Yasemincifci of o daha zor 🙈 bayram hazırlıkları falan ben başka şehirde yaşıyorum kayınvalideme gidicem bayram günü gidelim diyorum hazırlıklara denk gelmiyim die
Yasemincifci Atarlianne hah iştr kendini yorduğun için yormamaya dikkat et bide farkındamısın bende oluyoda normal bi işi yapsrken bile hemen yoruluyorum dinelnmrm gerek
Zehramom Yasemincifci evet 🙂 ins öyle olur burda kızların 40 haftada doğurduklarını görünce tırsıyorum ama
Durununannesi80 Sabireeray neye göre sezeryan dediler kız belli oluyomu öle anlamyorum ben ya ilk bebem❤️
Sabireeray Durununannesi80 yok canım benim ki riskli gebelik 2 çocugum normal oldu anevrizma çıktığı için riskli zorunlu yani
Yasemincifci Zehramom alışverişe coktan başladım eksiklerimiz var biraz biberon lacam her ihtimle karşı bornoz takımını almadım şampuan ve deterjanı kaldı bi gerisi hazır siz başladınızmı
Durununannesi80 GizemKaan kac kilo aldın ben 24. Hafta dayım 12 kilo almısım doktor kızıp duruyo sanki elimde🙈
GizemKaan Durununannesi80 bende öyle 10 kilo aldım ama hiç farkında değilim ya 🙈 yedikçe yiyesin geliyor doymuyorum resmen. En son 15 gün önce gittim dr a Şimdi gitsem 15 olmuşumdur heralde 😅
Seymakayaoglu @tugcesakir33 ayni sekilde oglum 11 yasinda kizim 8 yasinda diyer kizim 3 yasinda bende baglatcam baglarsa 4 tane cocuk allah bunlara saglik versin
Mucizeee Seymakayaoglu bende bağlaticam canım benimde dördüncü hepside sezeryan doktor bağlar bu bile riskli dedi inan korkuyorum