Mucizeee 11 haziran bizim doğum tarihimiz ama benim içime daha erken olacak diye doğuyor 39+3 te alıyorum dedi doktor. İlki 41+4 ikinci 39 üçüncü 35 te doğdu bu defa 39u görür mü bilmiyorum. İnşallah görür
Seymakayaoglu @Mutlulukgeldi yok korkma kuzum kramp o belli zaten baska türlü olsa allah korusun anlarsin bebek büyüdükce agri oluyor cnm
Mutlulukgeldi Seymakayaoglu bilmiyorum canm bazen dün 10 dak faln karnim agrdi gecti bugunde 1 saate yakin agridi yuruyuse ciktim biraz iyi geldi 😑
Mucizeee Seymakayaoglu bende bağlaticam canım benimde dördüncü hepside sezeryan doktor bağlar bu bile riskli dedi inan korkuyorum
Seymakayaoglu @HzlBrls oyy maşallah saglikla al kucagina balim sendemi benden önce doguruyon 😂😂ben nezaman dogurucam ya
B-P-R Seymakayaoglu bende Mayıs Sonu Annesiyim inşallah ☺️ Ama zaman Gerçekten Gecmiyo Sanki Durmuş Gibi Ve Bende yan Yatmakdan Mahf oldum Bir an önce sağ salim sağlıklı bir şekilde Doguralim İnşallah 🙏❣️
Yasemincifci Zehramom dopuma kadar alıesınız ben indirimlerden yararlandım daha cok 0-3 aylıkda cok kıyafet almadım
Seymakayaoglu @Ayazayaz nöbetci doktor yapar skıntı etme tatlim benide nöbetci yapmisti :) 40 hafta birine gitim sonra baskasi yapti :))
Ayazayaz Seymakayaoglu öyle bir durumda çok üzücü olur 😔 olduğum şehirde en pahalı hastaneye gidiyorum o ücreti oraya vereceğime başka hastaneye giderim öyle bir durumda
denizcik Atarlianne valla biz de 21+5 iz aynı sorun bende de var. Doktor geçen randevuda rahim ağzı ölçümü yaptı ama sorun çıkmadı. Yarın detaylı ultrason var merakla onu bekliyoruz. Bu arada bizim de haziran sonu görünüyor kızlarr☺️
Seymakayaoglu @Atarlianne rahim kuzum o tabikide bebekte ama sktinti etme zamanla yukari cikacak rahmin karnini kaplicak :)
Durununannesi80 Seymakayaoglu doktor 7 den snra yemiceksin dedi ama mumkun deil😈😈amaa in veririz ya napalım anayız biz😂