dmngrkm GizemKaan benim de 8 haziran 😇 inşallah güzel zamanda doğsunlar. Geceleri uyku iyice problem olmaya başladı 😏
Ayazayaz Çok benimde 7 Haziran hayırlısıyla sezeryan ama bayramın 3. Günü doktor nerde olur bilemiyorum 😂
Yasemincifci Ayazayaz sezeryansa doktorun mutlaka olur canım sana gün veriyorya kendini ona göre hazirlıyor
Atarlianne Bişey sorcam arkadaşlar bebegi ben ćok aşagida hissediyorum. Bebek mi rahim mi tam bilmiyorum ama fazla ayakta durunca aşagıya baskı ćok oluyo ve agrı yapıyo. 24 haftalıgım bu arada. Sizde de oluyo mu..
denizcik Atarlianne valla biz de 21+5 iz aynı sorun bende de var. Doktor geçen randevuda rahim ağzı ölçümü yaptı ama sorun çıkmadı. Yarın detaylı ultrason var merakla onu bekliyoruz. Bu arada bizim de haziran sonu görünüyor kızlarr☺️
Ayazayaz Yasemincifci evet zAten doktora soracam tatile gidecekmisiniz ozman ona göre değiştirecem doktorumu 😂
Atarlianne Yasemincifci benimde 2 gündür akşam üstü kendimi yorunca oluyo. Geçer inşallah insan korkuyo..
2prenses_masal-oyku Seymakayaoglu 118 günüm var zaman geçmiyor gerçekten çok hevesliyim herşeyi hazır hemencecik geçsin zamann ❤️🤭🤭
Ayazayaz Yasemincifci of o daha zor 🙈 bayram hazırlıkları falan ben başka şehirde yaşıyorum kayınvalideme gidicem bayram günü gidelim diyorum hazırlıklara denk gelmiyim die
Yasemincifci Atarlianne hah iştr kendini yorduğun için yormamaya dikkat et bide farkındamısın bende oluyoda normal bi işi yapsrken bile hemen yoruluyorum dinelnmrm gerek