Aloudn kurkmantosuzmadonna Bende 28 Nisanda doğum yaptım 3 kere başvuru yaptım 2 tanesınde devam edıyor diyor sonuncuda Değerlendirme bekliyor sonuncuyu 10 haziranda yaptım
kurkmantosuzmadonna Aloudn benimkinde de değerlendirme falan yazıyordu ama bana mesaj geldi halkbankasından çekebilirsiniz gibisinden öyle gidip çektim
myangelson Goktug16 ben başvurmadim hastane başvurdu öyle dediler 15 gün sonra PTT den alabilirsiniz dediler ama yatan para falan yok 🤷🏻♀️
Tugceelanaz Kadiss İlköğretmenım ailem uygulamasına giriliyor , orda çocukların veya çocğun çıkıyor üstüne tıklıyorsun Ödemeler yazıyor Orda görünüyor
Tugceelanaz myangelson O süt parası oluyor biz hemen aldık 1200 tl yattı 3 çocuk için. Doğum parası için edevletden kendin başvurman gerekiyor
myangelson Tugceelanaz evet biliyorum bana hala verilmedi süt parası PTT sordum sistemde aksaklık var doğum yardımları falan değişti o yüzden yatmadı falan dedi bana yani onunla ne alakası var dedim öyle diyor 🤦🏻♀️
Sydaaslan Tugceelanaz süt parasi kimlere yatıyor üç cocugumdada almadım ben çalışmıyorum eşim calisiyor
myangelson Tugceelanaz onun için kendimiz de basvuramiyoruz bir de hastane basvuruyormus 😅 başvuru falan da gözükmüyor e devlette 🤷🏻♀️🥲