hayirlisi06 beydossss teşekkür ederim. Benim üçüncü gebelik ikiz Şimdi ben ne kadar alacam 5+5 mi? Daha doğmadılar
Melikeakkc beydossss hala değerlendirme bekliyor diyor ne zamana sonuçlanıyor acaba tahmini bilginiz var mı
Yasss11 Melikeakkc ocakta doğum yaptim benimde hala degerlendirmede ne olacak bilmiyorum yeni kayıtta almiyo sistem
Cacaege Melikeakkc 144 ü arayıp sorun isterseniz ben aradım sistemde hala devam ediyor yazmasına rağmen onaylanmış ama ödeme listeniz henüz oluşmamış yoğunluktan dolayı dediler hakkınız saklı kalır toplu alırsınız dediler
sibell77 beydossss benim 2. Gebeliğim canım bende 1.500 alıcam nerden başvuruluyor nasıl oluyor acaba yardımcı olur msuun
Sydaaslan Tugceelanaz süt parasi kimlere yatıyor üç cocugumdada almadım ben çalışmıyorum eşim calisiyor
myangelson Sydaaslan memursa verilmiyormus bende yatar diye bekliyordum meğer memur olanlara verilmiyormus siz ya da eşiniz memursa eğer yatmazmış
Balbebek012 myangelson Sydaaslan Memurum mesaj geldi bana benim bildiğim sadece 2025 sonrası çocuk doğurmak bu parayı almak için yeterli ayrıca memur olduğum için ayrı bir çocuk parası maaşa yatıyıor zaten.
teacherandmom_ Ayın 27 sinde yatacak diye görünüp bugün gidip parayı çeken var mı? Banka baya uzağımda ona göre bankaya gideceğim ben de