dilcey Edasabri doktorum nexium diye. mide koruyucu verdi çok şükür rahatım ne çektim sabaha kadar uyuyamıyordum
Edasabri SevincAtk daha yeni başladı bu mide yanması evdede gaviscon yok anca yarına alabilrim gece gece napsam diye düşündüm yüzden yazdm buraya da ama tableti varsa bnde onu alırım daha iyi olur teşekkürler canım 😊
Edasabri Hilalalara ilaç kullanmayı hiç istemiyorum bnde canm ama gavisconun bi zararı yokmuş çoğu hamile kullanıyo bu ilacı bnde alyım evde bulunsun dedim yani tabi senn bileceğin iş yiyeceklerle atlatabiliyosan kullanma tabi 😊
GulceeFth Benim de mide yanmam çok oluyor canım doktor lansor diye ilaç verdi sabah aç karınla kullanacaksın diye çok iyi geldi
Lila Karbonatlı su kesinlikle bende ise yaradı deneyin derim yarin cay bardagina cay kaşığının ucu ile atın iyice karıştır icin insallah dua edersiniz bende çok kötüydüm annem önerdi sağolsun
Beklenenan Edasabri ayni dert bende de var 🙄 zaten hamile kalmadan önce mide koruyucu kullaniyodum hapını anca onla yemek yiyodum simdi hic bisey kullanmıyorum bogazlarima kadar çıkan kötü bir yanma varr
Burcak61 Edasabri ben aşırı yanınca vitaminlere bir gün ara veriyorum yoksa midem çok kötü oluyor süt iç salatalık ye maden suyu ve kefir ben bunları tüketiyorum biraz daha iyi oldu midem sütü soğuk ve yudum yudum iç
Berivankaya Mrb hayırlı sabahlar 😊 Bendede var ayni mide yanmasi iki gündür mide yanmasindan ölecek gibi oluyorum hamile olduğum için bişey de yapamıyorum bi fikriniz öneriniz varsa yardımcı olurmusunuz lütfen 😊