Ipek0z izelaren canım yarın yapma sonraki gün yap bat kaç? Erken gebelik testini önermiyor doktorlar normal gebelik testini reglin 5 gün gecikince yap hem umutsuzluğa kapılmazsın hem de doğru sonucu alırsın hakkınızda hayırlısı olsun 🤍
izelaren Ipek0z çok teşekkür ederim bat 24 benim iki kaybım var erken öğrenirsem doktorada erken giderim belki bişeyler verir düşüncesindeyim yoksa önceki ikisinde adet gecikmeden hiç test yapmadım beklemedim bile. 7 ay oldu deniyoruz çok üzücü ve yorucu olmaya başladı 🥹
Cicekliannee izelaren ya aslında chatgpt olabilir silinebilir diyor ama bilmiyorum. Benim elimde kaset test var. Onda asla çıkmaz bence şu an
izelaren Cicekliannee bilmiyorum ben silinir mi silinmez mi ama ilk gebeliğimde bebeği kaybedene kadar testi saklamıştım hiç silinme değişme vs olmadı ama umarım seninki tamamen testin sorunudur ve bebeğin aeninledir için rahat edecekse kan ver ve hayırlısı olsun üzme kendini ♥️
Cicekliannee Ipek0z senin kaç çıkmıştı kanda. Sen bir daha test yapmadın depil mi p negatif çıkandan sonra
Ipek0z izelaren biliyorsun ki bu konuda moral çok önemli, sıkma canını rabbim en güzelini saklıyor sana 💕
Ipek0z Cicekliannee kanda 702 çıktı. Test yaptığımda negatifi görünce bir daha yapmadım moralim bozulmasın diye direkt kan verdim
Cicekliannee izelaren 2 gün geçsin o şekilde test vereyim o zaman regl olmasam. Silinme gibi bir şeyi hiç beklemiyordum:((
BozAilesi Beklenen regl 20/21 Haziran 16 Haziran prodoctor teste silik yakaladım kan verdim 17 Haziran beta : 100,65 19 Haziran beta : 246,54 Yarın 21 Haziran da tekrar beta vericem doktorum 1500 ü yakalayınca gel dedi
Ipek0z Cicekliannee bana da düşük geldi değer. Oğlumu üç haftalıkken öğrenmiştim 4000 küsürdü sonuç. Bu 700lerde olunca korktum biraz açıkçası. Çünkü aşağı yukarı aynı zamanda öğrendim
Mamiko_2020 Cicekliannee sizin çookkkk yeniii 🥰Benimde öyleydi kuruduktan sonra aşırı zor görünüyordu ertesi gün çok daha koyu oldu 🤗betanız düşük olduğu için öyle büyük ihtimal 5-10 arası,bence hamilesiniz sabah tekrardan yapın bi tık koyulaşacaktır 🌸
Cicekliannee Mamiko_2020 yaa öyle mi diyorsunuz 🥲 ne yapsam bilemedim. Kan versem şu an öğrenebilir miyim peki
melly1 bu sabah tekrar yaptım kızlar bakın var mı [https://mutluresim.com/images/2025/06/21/X19l2M.jpeg](https://)
Ipek0z Cicekliannee edicez de araya haftasonu girdi işte inşallah pazartesi bakacak doktor ilerleme var mı diye