Cicekliannee Kızlarrrrr dün bembeyaz çıkan kaset testte ben bugün çizgi görüyorum siz de görüyor musunuzzz
izelaren Cicekliannee evettt bende görüyorummmmm 🌸🌸🌸bende awox tekrar yaptım aynı senin dünkü test gibi çıktı düne göre koyulaşmış mı demeliyim yoksa yalancı pozitif mi ne hissedeceğimi şaşırdım şuan
Ayal80 Cicekliannee hadi inşallah kanda da çıkar haber edersin burdan ben de bugün kaset test alıp tekrar yapacağım rabbim isteyen herkese nasip etsin
Cicekliannee Mamiko_2020 kaset testi mi gördünüz mü. Dün bembeyazdı bugün çizgi var. Ben canlı gözle daha belirgin gördüm 🥹
Mamiko_2020 Cicekliannee evet farkettim 🥰çok silik görünüyor,mesela tekrardan awoxla yapsanız dünki Awox teste göre bugün daha belli bi çizgi çıkar 😍
Ipek0z Cicekliannee edicez de araya haftasonu girdi işte inşallah pazartesi bakacak doktor ilerleme var mı diye
Cns0624 Bende beklemedeyim 29 Haziran beklenen adet günüm ama suan için herhangi bir belirtim ypk ya regle 8 gün var normal mi ?
Ege_annesi Cns0624 kasıklarımda Ağrı oluyor ara ara bazen de belde iğne batması gibi sizde var mı acaba
Ege_annesi Cns0624 bide benim Nisan ayında bir düşüğüm var 7 haftalık bir tefl gördükten sonra ilk defa deniyorum belki tutmaya bilir 🥹