izelaren Cicekliannee bu kadar belli çizgi geri gider mi ya şaka gibi ben ilk gebeliğimi awoxla öğrenmiştim ama adetim 4 gün gecikmişti o yüzden aldım topluca geçen ayda böyle heveslendirdi bizi internetten alınanlar mı sıkıntılı acaba teste bakmaktan şaşı oldum
izelaren Cicekliannee şimdi girdim trendyolda aldığım sayfanın düşük puanlı yorumlarına baktım herkes yalancı pozitif çıkarıyor yazmış yazıklar olsun ya hiçte bakmamıştım . Sizin adınıza bende üzüldüm ben geçen ayda aynısı olduğu için hiç sevinmemiştim zaten yinede insan ya doğruysa dye düşünüyor
Ipek0z Cicekliannee evettt hatırlıyorum canıım🥹🥹 dün kan verdim bugün çıktı sonuç 702 🙈 pazartesi tekrar kan vericem yükselmeyi görmek için 🤍 inşallah her şey olumlu ilerler unutmuşum bu hisleri çok heyecanlıyım eşime de söylemedim🙈🙈 rabbim isteyen herkese nasip etsin😇😇
babymom2026 CansuAB yaptim adete 4 gün varken awox negatif cikti dun yani 3 gun varken ovulasyon yaptım pik cikti. Hcg var belki ama yüksek değil testlerin algilayacagi kadar sanırım
Ipek0z Cicekliannee çok silikvçizgi ama görüyorum beeen 😍 yarın kan ver aşkım ama sabah ver öğleden sonra verince ertesi güne kalıyorrr
izelaren Cicekliannee ya pes geçen ay benimde silindi gitti o yüzden bu ay ilk saatler çıkanı hiç umursamadım sonra test ekranı biranda ıslandı kurudu çizgi gitti ama sizinki kadar belli bir çizgi vermedi hiç çok üzücü olmuş arkasından flaş tutunca falan çizgi çıkıyor mu gölge gibi bende bi o kaldı şuan.
Mamiko_2020 Cicekliannee sizin çookkkk yeniii 🥰Benimde öyleydi kuruduktan sonra aşırı zor görünüyordu ertesi gün çok daha koyu oldu 🤗betanız düşük olduğu için öyle büyük ihtimal 5-10 arası,bence hamilesiniz sabah tekrardan yapın bi tık koyulaşacaktır 🌸
Cicekliannee izelaren evet o çıkıyor hala. Gözüm kör olacak ama az kaldı :( flaşı tutunca karanlıkta hala görünüyor
Ipek0z Cicekliannee ben battan 5 gün önce yapmıştım negatifti dün genel kontrol için kan verdiğimde pozitif çıktı. Yani daha erken olabilir test için ümidini kırma🙏🏻
izelaren Cicekliannee yok bu negatif demek o zaman ikimizinde aynıysa hiç umutlanmayalım hakkımı helal etmiyorum bu testi böyle yapanlara son bir tane test kaldı elimde yarın onuda yaparım artık öylesine
Cicekliannee Ipek0z inşallah bakalım yaa aslında hissetmiştim hamile gibi kızımda olan birkaç şey olmuştu ama kısmet tabii :(
Ipek0z izelaren canım yarın yapma sonraki gün yap bat kaç? Erken gebelik testini önermiyor doktorlar normal gebelik testini reglin 5 gün gecikince yap hem umutsuzluğa kapılmazsın hem de doğru sonucu alırsın hakkınızda hayırlısı olsun 🤍
Cicekliannee izelaren ya aslında chatgpt olabilir silinebilir diyor ama bilmiyorum. Benim elimde kaset test var. Onda asla çıkmaz bence şu an