Elailelale Cicekliannee Kesesi gelişmedi canım 9 haftalıkken kalbi durdu o yüzden. Kendisi düştü ama rahim kalın olduğu için kürtaj yapıldı
Elailelale Cicekliannee Amin kimseye yaşatmasın inşallah 🙏 Ben çok tez canlıyım ya kan vermek istiyorum ama eşim kızabilir stres yapıyorsun diye 😂
babymom2026 CansuAB yaa demekki senin yükselmiş hcg demekki benim tam yüksek degil 🥹 ay üzüldüm ya benim niye cikmadi acaba
Pembelimavili Herkese merhaba. Benimde sat 31 mayıs. Mart ve nisanda kimyasal gebelik yaşadım üst üste doğal yolla. mayıs ayı boş geçti. Bu ay lucrin iğne yaptım temmuzda transfer olacagı için. Ancak bugün bel ve kasık ağrısı yaşıyorum. Korunmasız ilişkinin 6.günü bugün. Çok tedirginim transfer öncesi kimyasal olursa yine diye:(
izelaren Bat 24 test yaptım ama awox iyice saçmalıyor. Testi sabah yapmıştım önce ni çizgi çıkardı sonra ekran ıslandı gibi bişey oldu kuruyunca çizgi gitti şimdi baktığımda flaşla falan bişeyler görüyorum kuruma çizgisi mi anlamadım hiç bişey dpo9 bu arada
Cicekliannee izelaren atar mısınız yaa ben dr bugün awox yaptım silik çıktı ilk kez sevindim ama şüpheli hala
Ipek0z Cicekliannee çok silikvçizgi ama görüyorum beeen 😍 yarın kan ver aşkım ama sabah ver öğleden sonra verince ertesi güne kalıyorrr
BozAilesi Beklenen regl 20/21 Haziran 17 Haziran beta : 100,65 19 Haziran beta : 246,54 Yarın 21 Haziran da tekrar beta vericem doktorum 1500 ü yakalayınca gel dedi 🤩
Cicekliannee izelaren ya şimdi size atınca çekmecede duruyordu gittim baktım sanki çizgi geri gitmiş ya da çok göremedim akşam diye 😭 ya aslında aynı sizinki gibiydi ama awox yanıltmıyor demişlerdi
izelaren Cicekliannee bu kadar belli çizgi geri gider mi ya şaka gibi ben ilk gebeliğimi awoxla öğrenmiştim ama adetim 4 gün gecikmişti o yüzden aldım topluca geçen ayda böyle heveslendirdi bizi internetten alınanlar mı sıkıntılı acaba teste bakmaktan şaşı oldum
Ygzygt Merhabalar bat 15 Haziran testte silik çizgiyi gördüm ama kan vermedim daha direk 7 haftalık olduğunda gitmeyi düşünüyorum:)