Elailelale Cicekliannee Ben çok kararsızım bir kaybım var erken öğrenmekten de korkuyorum negatif görmekten de ama bir yanım da çok heveslendi 😂
Cicekliannee Elailelale ayy kalbini ferah tut lütfen olumlu düşünelimmm. Var mı başka çocuk inşallah ilk bebek mi olacak
Elailelale Cicekliannee İnşallah ilk bebek olacak canım. 30 yaşındayım zor zamanlardan geçiyorum o kadar ihtiyacım var ki güzel habere 🙏💗
Cicekliannee Elailelale ayy çok dua edeceğim sana. Bu zamanlarına ilaç gibi gelsin inşallahhhh 🤲🤲 o gelince tüm derdin tasan gitsin inşallah
Elailelale Cicekliannee Yaa çok teşekkür ederim benim için ettiğiniz duaların kat kat misli senin olsun Rabbim yavrularına bağışlasın inşallah 🥰🥰 sen ne yapacaksın peki 🥰
Cicekliannee Elailelale ya inanın hiç bilmiyorum. Test çok silik. 4 gün var uygulamaya göre adet tarihine. Eşime bir şey demedim ama ne yapsam bilmiyorum. Elimde sadece kaset test var
Cicekliannee Moz 8 haziran pik. Bat pcostan dolayı düzensiz maalesef ama sat 27 mayısta. Pozitif olabilir mii
Elailelale Cicekliannee bu kadar koyu değildi canım belli belirsizdi sonradan koyulaştı. Ertesi gün kan verdim 300 dü beta
Cicekliannee Elailelale ya sabah eczaneden erken gebelik testi mi alsam acaba bir tane daha ya da direkt özele gidip kan mı versem
Elailelale Cicekliannee Kesesi gelişmedi canım 9 haftalıkken kalbi durdu o yüzden. Kendisi düştü ama rahim kalın olduğu için kürtaj yapıldı