Elailelale Merhaba herkese. Bu ay letu kullandım 6 8 11 değerlendirildi çok silik çizgi var sanki yoksa yalancı pozitif mi prodoctor test ![https://mutluresim.com/images/2025/06/20/X1Emmo.jpeg]
Cicekliannee Elailelale ay çizgi var gibi ama inanın ben de emin olamıyorum artık Bu da benim bugünkü awox testim. 10 tane yapmışımdır. İlk kez silik de olsa çıktı
Ipek0z Cicekliannee evettt hatırlıyorum canıım🥹🥹 dün kan verdim bugün çıktı sonuç 702 🙈 pazartesi tekrar kan vericem yükselmeyi görmek için 🤍 inşallah her şey olumlu ilerler unutmuşum bu hisleri çok heyecanlıyım eşime de söylemedim🙈🙈 rabbim isteyen herkese nasip etsin😇😇
Cicekliannee Elailelale yaa ben onu beklemiyordum şak diye koyu çizgi çıkmıştı. Bunsa ovulasyon dan 3 gün sonra başladım test yapmaya 😂😂
Elailelale Cicekliannee Bence en iyi test predictor early 😂 of hiç beklemiyordum şimdi heyecan yaptım
Cicekliannee Elailelale ay eşime sürpriz yapmak istiyorum ya bu sefer yoksa dışarıda gelirken al diyebilirdim. Elimde de kaset test var onlarda da çıkmaz bence şu an 😂
Elailelale Cicekliannee Ya bende korkuyorum ya yoksa diye bir yandan da gidip almak istiyorum yoksa aşırı üzülücem çünkü 🥲
Cicekliannee Elailelale ben heveslendim çok. Çok şükür evladım var ama demek ki her duygu farklı oluyor
Cicekliannee Elailelale ay şu an sizinle aynıyız. Poliskistik 24ü adet tarihi. Siz ne yapmayı planlıyorsunuz. Bence beraber ilerleyelim 😅
Elailelale Cicekliannee Ben çok kararsızım bir kaybım var erken öğrenmekten de korkuyorum negatif görmekten de ama bir yanım da çok heveslendi 😂