Beyzaknr Cicekliannee benim bat 26 Haziran bugün iç çamaşırıma kahverengi leke geldi hamile olabilir miyim çok heyecanlıyım
izelaren Cicekliannee eşimle bir türlü karar veremedik kan versek mi diye düşündük sonra bi eczaneden bir test saha alalım yapalım oda pozitifse gideriz dedik açık olan eczanede de bebe time varmış hiç duymamıştım mecbur aldım. Ve sonuç Ne diyorsun 🥹🌸
Cicekliannee izelaren ay canım senin de var inşallah yaa 🌸🌸🌸farklı farklı markalar ve hepsinde silik de olsa çizgi var. Hem bu da biraz daha belirgin sanki. Adet tarihi geçti mi senin
rabiayldrm izelaren canım inşallah vardır benim son postuma da bakabilirsin Benimde böyleydi negatif geldi kanım az önce çok üzüldüm umarım senin vardır
izelaren rabiayldrm hadi ya hayırlısı olsun hakkınızda çok üzüldüm bende sonucumu bekliyorum hala bakalım kısmet hayırlısı olsun diyorum artık
Beyzaknr izelaren canım merhaba bende bugün yerleşme kanaması gibi kanama yaşadım adetime 5 gün var kan testi verdim negatif çıktı acaba erken mi verdim testi pozitife döner mi
Elailelale izelaren hayırlı olsun sağlıkla vaktinde kavuşun inşallah ❤️ yumurtlama zamanınızı biliyor musunuz
Cicekliannee Beyzaknr ya şöyle ki bir günde bile pozitife dönebiliyor. Adete daha varmış. Biraz daha bekleyip geçtikten sonra bir daha kan vermekte fayda var
izelaren Cicekliannee teşekkür ederim ama beni bi telaş sardı şimdi bu değer az mı diye sevinemedim hiç
izelaren Elailelale teşekkür ederim evet 12 Haziran testim silikleşmişti. 11 gün falan oldu değer düşük mü ya
Cicekliannee izelaren kız benimki 7 diye tebrik ettiniz ya. Seninki benimkinin 2 katı 😅 benimki pozitifse seninki daha pozitif
Elailelale izelaren Hayır canım gayet iyi endişe etme. Benim 8 inde oldu çok silik çıkmıştı o yüzden sordum 🌸🌸
izelaren Cicekliannee evet biliyorum da iki kayıp yaşayınca acaba sağlıklı mı diye düşünmeye başladım hemen işte :)
Cicekliannee izelaren ya lütfen stres yapma şimdi sakin ol. Bak çok güzel gidiyor. Şimdi dua edeceğiz yeter ki sağlıklı bir şekilde ilerlesin 🤲 önceleri aklına bile getirme