Elailelale izelaren Hayır canım gayet iyi endişe etme. Benim 8 inde oldu çok silik çıkmıştı o yüzden sordum 🌸🌸
Cicekliannee Beyzaknr ya şöyle ki bir günde bile pozitife dönebiliyor. Adete daha varmış. Biraz daha bekleyip geçtikten sonra bir daha kan vermekte fayda var
Cicekliannee izelaren hayır hayır stres yok. İçimizde bizim iyi halimizden beslenen minik canlar var. Bizim yapmamız gereken sadece kendimize dikkat etmemiz 😍
izelaren Elailelale evet özellikle bugün sürekli sanırım adet oldum diye lavobaua gittim kaşık ve bel ağrısı çok oldu ıslaklık hissediyorum hemen bakıyorum bişey yok çok şükür
Elailelale Cicekliannee Ya benim ilk hamileliğimde olmuştu hatta ondan şüphelenmiştim ama bu sefer ağrım yok 😂
Cicekliannee izelaren haha alışırız elbet. İnşallah değerlerimiz güzelce ilerler de. 🤲🤲 bir daha ne zaman kan vereceksiniz
Cicekliannee Elailelale ay lütfen pozitif düşün. Allah gönlüne göre versin inşallah. Kopkıyu çizgi göresin 😍
Elailelale Cicekliannee Ayy inşallah canım ya Rabbim kimseye aratmasın 🥰🌸 Sizde çok rahat çok sağlıklı gebelik geçirin ve bebeişlerinize kavuşun sağlıkla 🥰🥰