Cicekliannee Moz ay hadi inşallahhhh allah gönlünüze göre versin. Benim de hep negatifti. Doğru düzgün pozitif bile görmedim ama sonuç böyle böyle çıktı. Hep silikti
izelaren Cicekliannee iki gün sonra tekrarla sağlıkla artsın inşallah 🌸♥️peki awox dün bu kadar düşük değeri göstermiş olabilir mi ? 25 beta gösterir diyor.
Cicekliannee izelaren hem awox hem de birgebeningünlüğü gösterdi valla canım yaaa ben de çok şaşırdım
izelaren Cicekliannee acaba benimkide doğru mudur ya acayip heyecanlandım ben düne göre de artış olunca iyice heveslendim 🥲
izelaren Cicekliannee bence bir kez daha ver devlettede verebilirsin ama aynı laboratuvar yapsa daha iyi artış iki katı olduğunu görürsün sonra keseyi görmeye gidersin 🌸
izelaren Cicekliannee evet yaptım canım testi sökmeden ilk beş dakikada çizgi oluştu ben yok olur diye bıraktım bir kenara ama hala var silik ve bakınca direk görünüyor
izelaren Cicekliannee 48 saatte bir 2 katı olması gerekiyor hemen hemen ama daha sonra da verebilirsin tabi nasıl istersen
Beyzaknr Kuşlar benimde bat 26 Haziran bugün iç çamaşırıma kahverengi az leke geldi ped taktım şuanlık gelen giden yok yerleşme mi bilmiyorum adetten 5 gün önce
Beyzaknr Cicekliannee benim bat 26 Haziran bugün iç çamaşırıma kahverengi leke geldi hamile olabilir miyim çok heyecanlıyım
izelaren Cicekliannee eşimle bir türlü karar veremedik kan versek mi diye düşündük sonra bi eczaneden bir test saha alalım yapalım oda pozitifse gideriz dedik açık olan eczanede de bebe time varmış hiç duymamıştım mecbur aldım. Ve sonuç Ne diyorsun 🥹🌸