Nur8893 Sarkac Yaptım canım ama negatif 5 gün var regl bekliceğim çok umudum yoktu bu ay zaten regl çok uzun sürmüştü ilk defa o yüzden yumurtlama takip edemedim . Hayırlısı olsun diyelim nasip ne zamansa azaman İnşallah 🤲🏼🙏🏻
Cicekliannee izelaren evet evet oradan bakıyorum e sonuç ekranı. Ama hala yok. 2 saati bulacak herhalde :(
izelaren Cicekliannee ya sanki kendi sonucumu bekliyor gibiyim şuan her bildirimde kalbim pır pır sabredelim biraz daha haberler güzel gelecek 🌸🌸
Cns0624 Ege_annesi bir belirtim yok ya sadece çok kısa ve sık idrara çıkıyorum ama enfeksiyondan şüpheleniyorum vardı zaten belki yine nüksetti
Medosal Bende beta takibi yapıyorum 175 ile öğrendim bugün tekrar vereceğim 3 yıldır bekliyoruz dua edin banada 🌺
CansuAB visnelicheescake birgebenin günlüğü sayfası var instagramda takip edin güzel bilgiler veriyor
visnelicheescake CansuAB zaten oradan aldım ben geçen ay testini bazen olmayınca olmuyor akışına bırakmak lazım sanırım kızımda 4 ay sonra hamile olduğumu öğrendim şuan 3 yaşında inşallah rabbim mucizesini bize de gösterir 🫶🏻
Cicekliannee izelaren evet evet canım zaten ilk kez bu ay denedik. Bir önceki ay değerlerine baktırdım. 1 paket ovulasyon testi aldım. Onunla ilerledik. Pik gördüğüm günü değerlendirmiştik. 8 haziran 🥰
Cicekliannee Moz 27 Mayıs sat, 8 haziran pik canım ama bat bilmiyorum pcos var düzenli olmuyor hiç tarihlerim 🥲
izelaren Cicekliannee iki gün sonra tekrarla sağlıkla artsın inşallah 🌸♥️peki awox dün bu kadar düşük değeri göstermiş olabilir mi ? 25 beta gösterir diyor.
Cicekliannee Moz ay hadi inşallahhhh allah gönlünüze göre versin. Benim de hep negatifti. Doğru düzgün pozitif bile görmedim ama sonuç böyle böyle çıktı. Hep silikti