Kartanesi-24 mrp2023 merhaba bende 27+5 günlük tüp bebek ile hamileyim birazdan bende tek doz 3 lü aşıdan olacağım herhangi bir sıkıntı sorun yaşadınız mı acaba
SuEr_Tu1512 linalin0 Ben 2021 yılında 4 doz vurulmuşum, şuan ikinci gebeliğim tam 20 haftalıkken 5.son dozu da vurdular🤷♀️
mrp2023 Kartanesi-24 yok hayır bi sorun yaşamadım hamilelik önceside 3 doz olmuştum tetanoz zaten hayatımda ilk kez olmadım yani
Sultansultis ben hamile kalmaya karar verdiğimde sağlık ocağı 1 ay arayla iki doz yaptı, sonrasında hamile kaldım ve üçüncü dozumu da 20 haftalığa planladılar
Kartanesi-24 mrp2023 anladım bende 2023 de normal tetanoz olmuştum ama şimdi 3 lü karma aşı olduğu için acaba farklı bir etki olur mu diye merak ettim bende yarım saat önce falan oldum aşımı inşallah şifa olsun hepimize
Morrinah linalin0 24. Haftamda vuruldum haftaya 28. Haftamda vurulucam bide kuzum ama genelde 20. Haftada vurduklarını da duydum
mrp2023 Kartanesi-24 2023 te olduğunuz normal tetanoz ilk doz koruyuculuğu yalnızca 1 ay. Bu karma aşıda ekstra bi yan etki vs. Görmedim ben
Zencefillikurabiyeler Kartanesi-24 2023te normal tetanozu kaç doz oldunuz? 20. Haftanızda karma dedikleri boğmaca olandan mı yaptırdınız? Ben de 2023te kedi tırmalaması sonucu 1 doz tetanoz olmuştum, aile hekimi 1 doz aşının koruyuculuğu pek olmuyor dediği için gebeliğimin 20+3 haftasında ilk doz tetanozu oldum. Ama kuruntu yaptım bebeğime zarar verir mi diye, çok uzattım hakkınızı helal edin 🌸
Kartanesi-24 mrp2023 evet bunları biliyorum zaten sadece normal tetanoz da bende bir yan etki olmadı ama bu 3 lü olduğu için acaba farklı bir yan etki olur mu diye merak etmiştim teşekkür ederim cevabınız için
Tubaaslnkzl linalin0 tetanozla boğmacayı karıştırmışlar bende iki doz oldum ebem bu şekilde bilgi verdi hatta 2 sene önce bir kere tetanoz olduğumu söyledim ona ikincisinin yapılması gerektiğinre içinde boğmacanın da olduğunu söyledi
Zencefillikurabiyeler Tubaaslnkzl sizinle aynı durumdayız? 2 yıl önce kaç doz olmuştunuz? Ben de 2 sene önce 1 doz olmuştum şimdi 20. Haftamda 1 doz sadece tetanoz difteri olandan, bir de ebe 28. Hafta gel 2. Doz yapalım dedi bu bence çok fazla bilemedim. Doktora sorucam
Ben-Hurem-Sultan linalin0 Bende dün yaptırdım 26 . Haftamdayım tek doz yeterli dediler. Bu arada tetanoz + boğmaca oldum ben.