Zencefillikurabiyeler Kartanesi-24 2023te normal tetanozu kaç doz oldunuz? 20. Haftanızda karma dedikleri boğmaca olandan mı yaptırdınız? Ben de 2023te kedi tırmalaması sonucu 1 doz tetanoz olmuştum, aile hekimi 1 doz aşının koruyuculuğu pek olmuyor dediği için gebeliğimin 20+3 haftasında ilk doz tetanozu oldum. Ama kuruntu yaptım bebeğime zarar verir mi diye, çok uzattım hakkınızı helal edin 🌸
Kartanesi-24 Zencefillikurabiyeler 2023 de tek doz olmuştum, bu gebeliğimde ise 28. Haftamda tek doz karma aşıdan oldum şuan doğum yaptım bir sıkıntı olmadı çok şükür
Zencefillikurabiyeler Tubaaslnkzl sizinle aynı durumdayız? 2 yıl önce kaç doz olmuştunuz? Ben de 2 sene önce 1 doz olmuştum şimdi 20. Haftamda 1 doz sadece tetanoz difteri olandan, bir de ebe 28. Hafta gel 2. Doz yapalım dedi bu bence çok fazla bilemedim. Doktora sorucam
Tubaaslnkzl Zencefillikurabiyeler 1 doz olmuştum bende iki sene önce… Hamilelikteki ikinci dozun içinde boğmaca olduğu için iki doz yapıyoruz demişti galiba ebem yanlış hatırlamıyorsam tabi ben sormadım ama doktora ebe ne diyorsa yaptım şu anda da bebişim sağ salim yanımda bundan sonra da inşallah bir sıkıntı olmaz eğer doktorunuza sorarsanız neden böyle bir şey olduğunu bana da yazar mısınız merak ettim şimdi