Kızlar canım çok pizza çekti ve tam bir orta boy pizza yedim 26 haftalık hamileyim ve ilk defa yedim yanına da kozaryma yedim kendimi suçlu hissediyorum şimdi çok zararlı olduğu için yiyen var mı benim gibi 🙈🙈
    Btl42
    Şaçmalama canım arada kaçamak olur 😁 ben bile 2 kere yedim Onu da isteyen bebiş sonuçta onunda tadına baksın 😁 bişey olmaz
    Sen sigara içme alkol alma zararlı madde kullanma bunlardan biley olmaz
    Btl42 valla bende baya baya yıyorummm cok sukur bısey olmadı 😂
    Btl42 canım ben 2 haftada bir yiyorum sucuksuz yersen ya da sucuklarını iyi pişirttirirsen nolabilir ki?? 😄
    Btl42 bisey olmaz canım bende geçen burger yedim sonra ohh dedim 😃 canım çekmişti çünkü:))
    Btl42 valla benim canım burger king istiyor soluğu burger de alıyoruz eşimle canım arada bunlarda lazım bebişlerimize😂😂😂
    Ya gerçekten abartıyodunuz artık,pizzada yedim hamburgerde yedim . Adam sigara içiyorum dayanamıyorum diyo onun kadar zararlı olabilceni düşünmüyorum .soda içtim bebeğim erirmi kadar felaket bi soru 😂😂😂😂😂
      Btl42 daha dün yedim ve bu şekilde bi post açmıştım ama bi da yemiycem 🥰😅
      Btl42 hay Allah’ım
      Kız boşver iyi yapmışsın
      Bende 37 haftaya geldim eşim izin vermiyor yoksa yerim hiçbirşey de olmaz bence sigara içenler var içki içenler var çiğköfteyi kıymalı yiyenler var
        Btl42 ben 7 aylık hamileyim. Toplamda 7 kere yemişimdir. Hamburger de yiyorum. Lahmacun da pide de. Arada canım çekiyor yiyorum. Hamileleiğim boyunca 2 bardak kola da içtim. Tencere yemeğinden nefret eder oldum çünkü. Canım hep makarna falan istiyo. Ketçap mayanoz de yiyorum arada. Böyle bakınca hep zararlı şeyler yiyomuş gibi oldum ama bunları da haftada bir yiyorum tabi.
        Nursen21 kesinlikle hak veriyorum size ben başta çok dikkat ediyordum herşeye sonra sakınan göze çöp battığını farkettim şimdi canım ne isterse onu yiyorum hiç kismiyorum abartmamak şartı ile
          Btl42 36 haftalik hamileyim ne zaman canim cekse yedim 😊 guzel caninizi sikmayin hicbirsey olmaz nefis bu isteyebilir cok normal
          Kurall en iyisini yapıyorsun
          He bire muz yoğurt kuruyemiş yemekten sıkıldım valla
          Bu defa eşim 40 çıkmadan dışarı da çıkamazsın diyor eskiler nasıl bizleri büyütmüşler acaba
            Btl42 ben kendim yapıyorum çocuklarıma kendimde yiyorum bu kadar abartılacak ne var onu anlamadim