Valla bebek te pizza istemıyo herakde anni dominosa kalk gıt demıyo bizim bogazaklıgımız😂😂 ya kasamayın bu kadar
Nursen21 evet ya hele yumurta artık gına geldi yemekten hastanesiydi aşısıydı zaten çocuk sürekli dışarda eskiden 40 gün cikmiyormus şimdi çıkıyor ama tabi topluluğa ne kadar az cikartirsan o kadar iyi
    Btl42 kız bişey olmaz hergün aynı şeyi yemiyosun ya nolcak :) afiyet olsun bende ciğer işkembe bi kaç kere yemişliğim var abartmadan o kadar :)
      GamzeTKN aa cigermi biz yemeyız hamıleyken fazla yeme ama a vıtamını cok yuksek oldugundan bırde leke yapıyor bebegın vucuduna
        @Btl42 ben çok yiyorum pizza yanına patates tavuk falan bi zararı yok tek zararı hamur işi kilo yapıyor doktorum yeme kilo yapmasın dikkat et dedi bende yemiyorum artık azalttım
        Btl42 ben her hafta sonu fastfood yiyordum kola içiyordum şimdi Doğum yaptım bebeğim sapa sağlam kendini suçlu hissetme alt tarafı pizza güçlü ilaç içeren birşey yemedin sonuçta arada kaçamaklar iyidir
        Bence abartmadan ara sıra pizza hamburger vs. Yemenin bir zararı yok. Ben de yiyorum çok canım çekerse ara sıra merak etme 😊
        Ebruliiii ben öyle düşünmüyorum evet arada kaçamk tabi ki olcak ama bunlar zaten zararlı şeyler hele ki hamilelikte yiyince insan şüpheye düşüyor ben benim gibi olan kendini tutamayan var mı diye burda konuşmak istedim size saçma geliyosa cevap yazma olsun bitsin
        GamzeTKN dokununca degıl canım yıyınce bızzat bılıyorum vıtamın cok yogun bncede yeme şimdilik. ☺️
        Niye yemememiz gerekiyor onu anlamadim ben cips te yiyorum çikolata da berbat bi anneyim demekki açıkçası kimse de uyarmadı bebeğe zararı mı oluyor
          Btl42 hiç suçlu hissetme canım bu zaman yediğimiz hengi besin doğal ki arada kaçamak yapman da çok normal geçenlerde de ben 2 paket cips götürdüm ama canım çektiği için normalde cips yiyen bir insan değilim eşim alıp geldiğinde öyle bi sarıldım ki paketlere sanki dünyanın en lezzetli şeyi gibiydi o an. Ama hamileliğim boyunca da ondan önce de yeniyordum hiç
          Btl42 hamileligim boyunca hicbir yiyecekten kismadim kendimi valla. Can bu ister🙂
          Btl42 ben de bu akşam dayanamadım bir paket sade patates cipsi yedim. Vicdan azabım var 😂
          Btl42 madem suçlu hissedicektin nie yedin 😂😂hiç bişey olmaz ben neler yemedimki yasak olan herşeyi aksi gibi canım çekiyodu tutamıyodum kendimi yiyodum çok şükür hiçte bişey olmadı kasma bukadar🤪😇
          40 haftalık hamileyim.bugun 2 lt kola içdim.cipsi falan.hergun çekirdek .pizaada bki 100 defa yedim.hamurger lahmacun.canim.ne cekdiyse
          Bebekde normel.hersey guzel)) üzme kendini.uzersen ona daha çok zarar eder.pizaadan fazla zarar edersin.mutlu ol