Yedim ama kendimi çok suçlu hissediyorum
Valla bebek te pizza istemıyo herakde anni dominosa kalk gıt demıyo bizim bogazaklıgımız😂😂 ya kasamayın bu kadar
GamzeTKN aa cigermi biz yemeyız hamıleyken fazla yeme ama a vıtamını cok yuksek oldugundan bırde leke yapıyor bebegın vucuduna
Bence abartmadan ara sıra pizza hamburger vs. Yemenin bir zararı yok. Ben de yiyorum çok canım çekerse ara sıra merak etme 😊
Btl42 Ooo canım her çektiğinde yiyorum 😂
Gamzeemrmrt ciğere dokunduktan sonra bi yerine dokununca leke yapıyor canım :/ myle biliyorm. Daha yemem ama
GamzeTKN dokununca degıl canım yıyınce bızzat bılıyorum vıtamın cok yogun bncede yeme şimdilik. ☺️
Niye yemememiz gerekiyor onu anlamadim ben cips te yiyorum çikolata da berbat bi anneyim demekki açıkçası kimse de uyarmadı bebeğe zararı mı oluyor
Btl42 hiç suçlu hissetme canım bu zaman yediğimiz hengi besin doğal ki arada kaçamak yapman da çok normal geçenlerde de ben 2 paket cips götürdüm ama canım çektiği için normalde cips yiyen bir insan değilim eşim alıp geldiğinde öyle bi sarıldım ki paketlere sanki dünyanın en lezzetli şeyi gibiydi o an. Ama hamileliğim boyunca da ondan önce de yeniyordum hiç
Btl42 hergün yemiyorsun sonuçta saçmalama hiç bişey olmaz hepimiz yapıyoruz onu arada sırada.
haklisinesracim bende aynı senin gibiyim canım çikolata yemediğim bir gün bile yok 😄
Btl42 madem suçlu hissedicektin nie yedin 😂😂hiç bişey olmaz ben neler yemedimki yasak olan herşeyi aksi gibi canım çekiyodu tutamıyodum kendimi yiyodum çok şükür hiçte bişey olmadı kasma bukadar🤪😇
40 haftalık hamileyim.bugun 2 lt kola içdim.cipsi falan.hergun çekirdek .pizaada bki 100 defa yedim.hamurger lahmacun.canim.ne cekdiyse