Zlm_dmrhn Ehjfjsjs hayır erkek benim ki.demekki bekliycez biraz daha ama bende 2. erken hissedilir diye duymuştum ama bizimkiler enteresan demekki
Rusapolat ilayda_2309 18+4 2. Gebeliğim oğluşun hareketlerini 15. Ten beri hissediyorum. 17 den sonra da tekmelerini hissettim. Gece 11 den sonra durmuyor 😂 uzanıp dinlendiğim tek zaman diye galiba
gozde91 Seymanur_ts bende aynı haftadayım benimde 2. Gebelik sanki bende hissettim bugün. Kasık bölgesinin birazcık yukarısında mı hissettiniz sizde böyle pıt pıt oldu minik
Bicirik2025 ilayda_2309 26 haftaligim benim ki de cok sert vuruyor ama bi harkeetli bir hareketsiz. Boyle olumca da korkuyorum. Siz tekme saymaya kacinci haftada basladiniz. ?
Birhayalimvr Mrvmrv78 ayy ne güzel nasil bir duygu canim hissetmek hjc yasamadigim ivin tuhaf geliyor 🥰
Birhayalimvr Seymanur_ts aaa cok erken hissetmissiniz 3. Gebelik oldugu icin mi acaba bende 13 haftaligim ilk gebelik ben zor hissederim gibi
Babybebi ilayda_2309 20+4 oğluşum🥰tekme yumruk Allah ne verdiyse herşeyi yapıyor onun küçük ayakları aklıma gelince sorun olmuyor 🫠🫠
B-a3106 19 hafta hala tam anlamıyla hisedemiyorum ilk gebeligim bagırsak hareketimi bebek mi anlayamıyorum
PPrensannesiiiii ilayda_2309 34 +2 biz tekmeler değilde bir hareket edişi kalbim kaburgam idrara baskı böbreğimi delmesi 😂😂😂😂😂😂
Ciftci16 ilayda_2309 19+6 çok net hissediyorum dışarıdanda izliyorum artık belli oluyor ikinci gebelik