Otuzarti3 ilayda_2309 3. Bebeğim, 14+4 hissediyorum ama tekme tarzı değil. Su dalgası gaz gibi minik minik :)
a-a-my-h_dmr Otuzarti3 benim de 3. gebeliğim Sizinle aynı haftamız biz de şuan 14+2 yiz Ne zamandan beri hissediyorsunuz
aise_kazan EsoMom_ benimde 16+3 iki gün önce oturdumda oyle güzel hissettim ki su içinde oynayan boyle ama nasil mutlu olduysam ayy hissediyorum diye paylaştım yakinlarimla 2 gundur hiç bi hareket yok yine ama eminim bariz bebek hareketiydi o hissettiklerim 2. Gebelik benimde
Sedooo 19+5 teyim bir kere 17. Haftada karnımın sol tarafında böyle bir pırpır yapar gibi hissettim,sanırım kizimdi ,şimdi hiçbir şey hissetmiyorum
NurAyse_nur ilayda_2309 3. Hamileligim 12 haftadan sonra ara ara hissetmistim suan 19. Haftadayiz bir tik daha belirgin ama hala duzenli ve net degil bekliyoruz bakalim 😍 beyefendiyi
momandboy_ ilayda_2309 benim şuan ikinci gebeliğim 12+1 iz sanki solda ufak tefek şeyler hissediyor gibime geliyor
Sarees Seymanur_ts ay bende aynı böyle hafif seğirme gibi oluyor uzandığımda hissediyorum genelde 🥰benim de 2. Gebelik
aise_kazan EsoMom_ ayy inanın bende gün sayıyorum o gün baya heyecanlandım dedim çok şükür ama şuan gitti ya ondan üzülüyorum anne karnında hamilelikte en güzel şey bebeğini hissetmek bian önce hissederiz insallah miniklerimizi🫠
Ays_12 10-11 haftası seyirme tarzında hissetmiştim ara ara . Şuan 21. Hafta maşallahı var 🎀💖 hareketli kızçe..
Seyda-06 ilayda_2309 15 +4 deyim 2.gebeliğim her haraketini tabiki hissetmiyorum ama çok belirgin bi şekilde o olduğunu anlıyorum hissettiğimdede. sanırım ben çok erken hissettim 11 de falan dı kelebekler uçuşur gibi titreşim şeklinde başlamıştı şimdi hissedersem onun kımıldaması olduğunu çok net anlıyorum 🫠
ikiprensannesii_ Seyda-06 benimde 11 haftada başladı. Hatta doktora bile sordum olabilir ikinci gebeliklerde erken hissedebilir bazen onun için eminim bebeğim biran zipliyo gibi oluyo günde bir defa filan