Sngl25 Ecece440 Merhabalar, bende Nihan hanımı düşünüyorum. Haberiniz var mı doktordan yaklaşımı nasıldır?
Ecece440 Sngl25 merhaba. Nihan hanıma hiç gitmedim burcu hanıma gitmiştim. En son damla hanıma daha çok ısındım onda devam ediyorum 🙏🏻
hhllyyaa Hanımlar esenlerde şeker yüklemesi yaptıran var mı fiyatı nedir acaba telefonda bilgi vermediler kontrole gitmemede var daha
hhllyyaa betulcanas doğum ücretleri değişmiş mi var mı bilginiz.muayeneler değiştiyse oda değişmiştir büyük ihtimal
betulcanas hhllyyaa evet değişmiş. Öğretim görevlisi vajinal doğum 35bin, zorunlu sezeryan 45bin olmuş. Op. Doktorların sanırım vajinal doğumu 28bin, zorunlu sezeryanda 35 bin yine teyit edersiniz
betulcanas Bir de ilk gebeliğiniz ise ve vajinal doğum yaparsanız devlet desteği ile söylenen ücrete %20 oranında indirim oluyor
betulcanas Betsahb orasını pek hatırlayamadım da muhasebe birimi devlet vajinal doğumu teşvik için %20 indirim yapıyor demişti. Arayıp ya da hastaneye gidince sorabilirsiniz
Ecece440 hhllyyaa merhaba esenlere takiplisiniz sanırım o yüzden size yazıyorum 🌸 ben de damla hanıma takipliyim şeker yükleme zamanım geldi acaba siz orada mı yaptırdınız fiyat konusunda bilginiz var mı 🙏🏻🌸
Ecece440 Gizem1504 merhaba esenlere takiplisiniz sanırım o yüzden size yazıyorum 🌸 ben de damla hanıma takipliyim şeker yükleme zamanım geldi acaba siz orada mı yaptırdınız fiyat konusunda bilginiz var mı 🙏🏻🌸
Ecece440 Faziletsolak merhaba esenlere takiplisiniz sanırım o yüzden size yazıyorum 🌸 ben de damla hanıma takipliyim şeker yükleme zamanım geldi acaba siz orada mı yaptırdınız fiyat konusunda bilginiz var mı 🙏🏻🌸
Faziletsolak Ecece440 damla hanım benden direkt şeker yüklemesi istemedi 1 hafta boyunca takip yaptım sadece bu şekilde ilerledik bu yüzden fiyat bilgim yok maalesef 🌸