bebek_29 babyiscomings 5+6 haftalıkken keseyim gördüm 7+1 haftalıkkende kalp atışını duyduk o zamanda bebeği gördük 🥹
Ley99 Kiraz63 benimde kasık ağrısı oluyor ara ara 5 haftalıkken daha fazlaydı ama , beyaz akıntı var gece benim de erken uykum geliyor artık , sadece göğüs hassasiyeti bi var bi yok sizde de öyle mi komple geçmiş gibi oluyor
Kiraz63 Ley99 evet bende öyle göğüs ağrısı yok gibi diyebilirim bende uyku hali var bide çok çabuk açıkiyorum doymuyorum sanki
Ley99 Kiraz63 ya benim dokunmafan hiç bi zaman yoktu zaten göğüs ucu dokununca hassasiyet vardı o dalgalanıyor bi oluyo bi olmuyo gibi sizde de durum böyle mi diğer halsizlik olayı bende de öyle eski halime göre daha erken uykum geliyo vs 7 haftalık tam bugün benim
Ley99 Kiraz63 iştah konusunda bazen var çok yiyorum bazen de isteksizlik var o karışık biraz bulantı kusma hiç olmadı ama , kasık ağrısı 5. Hafta kş gibi şiddetli değil artık ara ara hafif oluyo , Progesteron desteği kullanıyorum oda etkiliyordur illa
Zehrostan ElifEsmaBeyza 5. Haftada duymadık görmedik de bebeği kurban bayramı falan araya girdi bilerek geçiktirdim ama çok zor geçti o günler çok sabırsızdım 10. Haftada gittim işte :))
ElifEsmaBeyza Zehrostan Aynı sebeplerden bende gecilktirdim. Bugün gittim. 7+6 bebek var kalp atımı yok.ulturasonda da 6 haftalık görünüyor. Bekleyeceğim bakalım.
ElifEsmaBeyza ElifEsmaBeyza 4. gebeliğim. Diğerlerinde 7. haftada görmüştüm kalp atımını. Bunda göremedim. Düşük ihtimalde olsa geç döllenme vs durumları olabilir diye beklemede kalacağım bakalım hayırlısı olsun
Mervecnplt babyiscomings 2. Gebelik olduğu için biraz bekleyip gitmek istedim 6+3 bebeği ve kalp atışını gördük çok şükür
Tomurcuk123 Kbrkbr34 çok teşekkür ederim canım bnm bnmde arada alttan baskı yapar gibi ağrım var korkttum bian