Alismomss Haftada gittiğimde kese vardı. 2 hafta sonra gel kalp atışına bakarız dedi. 7 haftalıkken gittiğimde de kalp atışı vardı. İlk gebeliğimde de aynı şekildeydi
Ley99 Alismomss belirtileriniz nelerdir belirtileriniz dalgalanma oluyor mu göğüs ucu hassasiyeti mesela var bende bir gün var bir gün yok gibi
mavideniz9696 babyiscomings ben beta hcg verdiğimde 4+2 dim pozitifi görünce 6+6 ya kadar bekleyip öyle gittim kalp atışını falan herşeyini o gün duydum o güne kadar ultrasona girmedim. (Benim tercihimdi )
Ley99 ErsBegAs karın Ultrasonundan mı gördünüz ve belirtilerinizde dalgalanma oldu mu benim göğüs hassasiyeti bir var bir yok gibi
Ley99 Kiraz63 belirtiler de dalgalanma var mı benim göğüs hassasiyeti bir var bir yok gibi 7haftaöık tam şuan benim
Kiraz63 Ley99 benimde yarın tam 7 hafta oluyor göğüs ağrım çok yok ama kasiklarimda ara ara sancı şeklinde oluyo korkuyorum bişi olur diye bide yemek yiyemiyorum herşeyden midem bulanıyor aklıma ne getirsem yiyemiyorum halsizlik var bide anlamsız bir şekilde ya çok üşüyorum yada çok sıcak basması oluyo
Ley99 Kiraz63 benimde kasık ağrısı oluyor ara ara 5 haftalıkken daha fazlaydı ama , beyaz akıntı var gece benim de erken uykum geliyor artık , sadece göğüs hassasiyeti bi var bi yok sizde de öyle mi komple geçmiş gibi oluyor
Anonim3400 babyiscomings keseyi 6 haftalıkken gördüm ama içi boştu 7 haftalıkken hem bebeği hem kalp atışını duydum
Pelinak Seropo evet gördük kalp atışı duyulmadı dışardan ama kalp atışıda var dedi doktor fakat akşam kanamam oldu tekrar acile gittim progestan başladı doktor kese bebek kalp atışı hala var ama düşük riskim varmış
ElifEsmaBeyza Zehrostan Siz mi 10. haftada gittiniz? yoksa daha önce gidip kalp atımı duyamadınız mı?
Zehrostan ElifEsmaBeyza 5. Haftada duymadık görmedik de bebeği kurban bayramı falan araya girdi bilerek geçiktirdim ama çok zor geçti o günler çok sabırsızdım 10. Haftada gittim işte :))
ozay_kas İkinci gebeliğin bu 5 haftallik ti keseyi gördüm ama bugün kontrole gittigim bebek ve kalp atışını duymadım Doktor 1hafta daha bekleyelim dedi bir sey çıkmazsa kürtaj yaparız dedi..😔
Alismomss @Ley99 şuan 21 haftalık hamileyim ikinci gebeliğim bu. O tarz belirtilerim olmadı benim. Akıntıda artış adet olcakmıs kaşık agrısı ciltte sivilcelenme daha sonra iştah kaybı mide bulantısı ve aşırı duygusallık tarzı belirtiler vardı regl tarihim gecikince evde test yaptım pozitif çıktı sonra kan verdim onda da kesinleşti. Suan mide yanması ve bacak ağrılarım var kasık agrım cok fazla oluyor kasılma oldugunda ara ara kasılmalar oluyor 5 aylık olduk magnezyuma basladım kasılmalar için