Tomurcuk123 Kbrkbr34 çok teşekkür ederim canım bnm bnmde arada alttan baskı yapar gibi ağrım var korkttum bian
Yetersukrbck_0618 babyiscomings keseyi 5 haftalık iken görmüştüm kalp atışını 1 hafta sonra gittiğimde 6+3 de duydum
Pelinak Seropo evet gördük kalp atışı duyulmadı dışardan ama kalp atışıda var dedi doktor fakat akşam kanamam oldu tekrar acile gittim progestan başladı doktor kese bebek kalp atışı hala var ama düşük riskim varmış
Seropo Pelinak Allah korusun hiç bişey olmaz İnaşllah kötüyü düşünme ❤️ içini ferah tut sağlıcakla kucağına alınca bunları hatırlar anlatırsın inşallah 🙏
ayseekprr babyiscomings 4-5 hafta arası keseyi gördük.ikinci gebeliğim olduğu için net olması açısından 8.hafta tekrar gittim kalp atışını duyduk çok şükür
nesetneseturan 6 haftalıkken hem keseyi hem kalp atışı ni hemde hamileliğimin Ogün öğrenmiştim Şuan 35+4💙
2cocuk2kopek babyiscomings bu herkeste farklı bir durum ben kan verdi. 1025 çıktı beta 3 gün sonra gittim 4+4 kese var dedi doktor . 5+3 de rahatsızlanfım acile gittim kalp atışı duyuldu
Meleklerim5 ozay_kas 25 mm olana kadar görünme ihtimali oluyormuş inşallah görünür 9 haftalık olana kadar da kalbi duyulabiliyormuş dua edelim inşallah görünür
Kubra12355 babyiscomings 4+2 iken kese gördüm 5+6da bebek kese kalp atisida duyulmadı ama ultrasonda o ritmi gördüm 🤩